Γιάννενα: Επιμορφωτική ημερίδα για τις σπουδές στην Αμερική απο τα Αρσάκεια Ιωαννίνων

Επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Higher Education in the U.S.A and Admission Application Case study» διοργανώνουν τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, το 1ο και το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, καθώς και το 1ο, 3ο, 5ο, 7ο ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων και το ΓΕ.Λ. Ανατολής.

Η ημερίδα διεξάγεται με την υποστήριξη του Davidson College της North Carolina, U.S.A. . Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα. Laughna Kaye-Lani, Director of International Admission and Financial Aid at Davidson College.

Σκοπός της ημερίδας είναι η εξοικείωση των μαθητών με το τοπίο της ανώτερης εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και ειδικότερα η γνωριμία με τις κατηγορίες των πανεπιστημίων και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης εκεί. 

Κατά την διάρκεια της ημερίδας οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν σε προσομοιωτικές μελέτες περίπτωσης, κατά τις οποίες θα δοθεί έμφαση στην διαδικασία σύνταξης εικονικών αιτήσεων εισαγωγής και έκδοσης αποτελέσματος (αποδοχή αίτησης ή απόρριψη), ακολουθώντας την ολιστική διαδικασία αξιολόγησης που ακολουθείται από τα αμερικανικά Πανεπιστήμια.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρες 09.30- 13.00 στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία).

Γλώσσα ομιλίας: Αγγλική.

Μετά το πέρας της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. Για την συμμετοχή στην ημερίδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας ΕΔΩ.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επιμορφωτική ημερίδα για τις σπουδές στην Αμερική απο τα Αρσάκεια Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5895262429191097110
item