Τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ σας

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, το σώμα μας, μας στέλνει κάποια σήματα όταν κάποιος μας ελκύει σεξουαλικά.

Για αυτό πολλές φορές μπορεί να βρεθούμε στο κρεβάτι με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στα εμφανισιακά μας γούστα ή δεν είναι κατάλληλος εμάς. Μάλιστα η σεξουαλική έλξη μπορεί να υπάρχει πριν καταλάβεις ότι κάποιος σου αρέσει.

Αν λοιπόν δεν μπορείς να καταλάβεις αν νιώθει και εκείνος έτσι, 5 βασικά σημάδια θα σε βοηθήσουν.

Το χαμόγελο

Χαμογελάς αυθόρμητα όταν τον βλέπεις; Το ίδιο κι εκείνος; Ακόμα καλύτερα γιατί σημαίνει ότι είναι αμοιβαίο. Το χαμόγελο είναι η φυσική αντίδραση όταν κάποιος μας κάνει να νιώθουμε καλά. 

Είναι σύνθετο για να το αναλύσουμε, γιατί πολλά πράγματα στο στάδιο της ερωτικής έλξης γίνονται σε ασυνείδητο επίπεδο. Στην περίπτωση που υπάρχει σεξουαλική έλξη, ακόμα και σε στιγμές αμηχανίας μπορεί να προκύψει γέλιο. 

Είσαι πιο δεκτική στην αντίδραση του γέλιου που σου προκαλεί. Και αν τον κάνεις κι εσύ να γελά εύκολα και αυθόρμητα, αυτό μπορεί να αποτελεί σημάδι έλξης. Ποιος δεν θέλει να είναι με κάποιον που τον κάνει να χαμογελά.

Τα μάτια

Η βλεμματική επαφή είναι μεταξύ σας έντονη.

Οι συζητήσεις σας είναι… περίεργες

Υπάρχει ένταση, υπάρχει πρόκληση ή νιώθεις ότι οι διάλογοί σας είναι περισσότερο τολμηροί από ό,τι συνήθως είναι η επικοινωνία σου με κάποιον που σου αρέσει ή δεν σ’ αρέσει. 

Υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα ,δεδομένου του διαστήματος που γνωρίζεστε, ανοίγεσαι εύκολα, ακόμα κι αν μετά νιώθεις το συναίσθημα: «γιατί του το είπα αυτό» να σε κατακλύζει.

Γρήγορα μπορεί να αναπτύξετε έναν δικό σας γλωσσικό κώδικα, που με συγκεκριμένες λέξεις μπορεί να υποκρύπτουν τη σεξουαλική έλξη, που συνήθως δεν είναι η ιδέα σου ότι και οι δύο θα θέλατε να εκτονωθεί.

Κάτι συμβαίνει με το άγγιγμα

Αν σε αγγίξει στις τυχαίες μεταξύ σας κινήσεις και νιώσεις σαν να σε χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα που διαπερνά το σώμα στιγμιαία, αυτό αποτελεί σημάδι σεξουαλικής έλξης. 

Οι ειδικοί εξηγούν ότι, όταν υπάρχει τέτοιου είδους αντίδραση από το σώμα, εύκολα μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο οπότε αν θεωρείς ότι είναι το λάθος πρόσωπο για σένα ίσως είναι καλύτερα να αποφεύγεις τα… αγγίγματα, γιατί εύκολα το σώμα μπορεί να ενδώσει σε αυτό που η λογική πιθανόν αντιτίθεται.

Σκέψεις

Κάνεις σκέψεις που σε κάνουν να νιώθεις αμήχανα και δεν περιλαμβάνουν ρούχα. Σεξουαλικές δηλαδή σκέψεις που αφορούν τους δυο σας και κατακλύζουν σε ανύποπτες στιγμές το μυαλό σου χωρίς να μπορείς να τις ελέγξεις. Αν το ίδιο συμβαίνει και στο δικό του μυαλό, να ξέρεις είναι θέμα χρόνου.

epirusblog.gr
5 of 5
Τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1276624550863670601
item