Black Friday 2022: Η μοναδική τακτική για να είστε πάντα κερδισμένοι από τις προσφορές

Στις 25 Νοεμβρίου η Black Friday του 2022 θα ρίξει τις τιμές, με πολλές προσφορές να είναι στη διάθεση των καταναλωτών είτε από φυσικά καταστήματα είτε μέσω του διαδικτύου.

Οι εκπτώσεις που πολλές φορές βλέπετε ίσως να μην είναι και αληθινές, γι΄ αυτό υπάρχει και αναλυτικός οδηγός από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τις παγίδες επιτήδειων.

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα tips έτσι ώστε οι αγορές σας να είναι όντως συμφέρουσες και να βγείτε πραγματικά κερδισμένοι από την Black Friday.

Η… άχαστη τακτική για τις αγορές



Φυσικά, είτε υπάρχουν προσφορές είτε όχι είναι πάντα απαραίτητο να γίνεται έρευνα αγοράς.

Ειδικά στην Black Friday, όπου τα προϊόντα τεχνολογίας όπως κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές έχουν την τιμητική τους, μπορείτε αρκετές ημέρες πριν να τσεκάρετε ποιες είναι οι τιμές τους και στη συνέχεια να τις συγκρίνετε με εκείνες που θα δείτε τη «Μαύρη Παρασκευή».

Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αγοράσετε κάτι που έχετε πραγματικά ανάγκη και αυτό είναι το μεγάλο… μυστικό για να βγείτε πάντα κερδισμένοι από τις προσφορές.

Μπορεί οι χαμηλές τιμές να σας δελεάσουν, όμως αν δεν έχετε πραγματικά ανάγκη το προϊόν που είδατε στην προσφορά τότε δεν χρειάζεται να το αγοράσετε.

Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά είναι αυτό που θα σας είναι χρήσιμο αυτή την περίοδο. 

Παράδειγμα μπορεί να θέλετε νέο κινητό γιατί το παλιό σας δεν αποδίδει, μπορεί να θέλετε μία νέα τηλεόραση για το σαλόνι σας ή να αντικαταστήσετε το παλιό σας ψυγείο με ένα νέο χαμηλής κατανάλωσης. Μία τέτοια αγορά θα είναι σίγουρα προς όφελός σας.

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε νέο κινητό αν έχετε ένα από τα τελευταία μοντέλα και την ίδια ώρα η ανάγκη σας είναι ένα πλυντήριο ρούχων.

Σκεφτείτε έξυπνα και μην ξεχνάτε ότι Black Friday θα υπάρχει και του χρόνου, ενώ προσφορές γίνονται και κατά τη διάρκεια του έτους.

epirusblog.gr
5 of 5
Black Friday 2022: Η μοναδική τακτική για να είστε πάντα κερδισμένοι από τις προσφορές
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6294994675546768175
item