Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» είναι η φετινή Σταρ Ελλάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου τα Ελληνικά Καλλιστεία 2022 με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνα.

Τους τίτλους που κέρδισαν οι καλλονές στη λαμπερή βραδιά αποφάσισαν οι Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, που ήταν στην κριτική επιτροπή.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss International.

Νικήτρια των φετινών καλλιστείων αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η 19χρονη κοπέλα που ζει στην Κρήτη και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.


Αν και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, όνειρό της ήταν να κάνει καριέρα στον στρατό ή την αστυνομία, φαίνεται πως τελικά, την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ.

«Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη μέχρι να ανακοινωθούν οι πρώτες νικήτριες. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα όνειρά μου είναι να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Σταρ Ελλάς.

Τον τίτλο της «Miss Young» κατέκτησε η 17χρονη Ιωάννα Σκουλά, ενώ «Miss Hellas» αναδείχθηκε η Ζωή Ασουμανάκη.


epirusblog.gr
5 of 5
Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» είναι η φετινή Σταρ Ελλάς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1354180396509001527
item