Κι όμως! Αυτά τα 5 ζευγάρια δεν ήθελαν να φιλήσουν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Κι όμως, σε μερικές από τις πιο ερωτικές ταινίες όλων των εποχών όπως είναι ο Τιτανικός και το Ημερολόγιο, οι πρωταγωνιστές δεν ένιωθαν τόσο άνετα όπως έδειχναν όταν φιλιόντουσαν!

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η σκέψη να βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο και να φιλήσουν διασημότητες όπως η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται συναρπαστική. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. 

Στο Χόλιγουντ όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Υπάρχουν αρκετοί συμπρωταγωνιστές που δεν ήθελαν να φιληθούν μεταξύ τους και μπορεί και να σας εκπλήξουν.

1. Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ

Το 2009, η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να φιλήσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία Revolutionary Road. Πως γίνεται αυτό; Αφού το είχαν ξανακάνει το 1997. 

Οι δύο τους έδωσαν τόσο θερμές και συγκλονιστικές ερμηνείες στον Τιτανικό, που αργότερα έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου ως ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες όλων των εποχών.

Προς υπεράσπιση της Κέιτ, σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο τότε σύζυγός της, γεγονός που έκανε την επαφή για εκείνη αρκετά αμήχανη. 

Οι δύο άντρες ωστόσο δεν φάνηκε να ενοχλούνται. «Ούτε ο Σαμ ούτε ο Λίο έδειχναν να τους πειράζει στο ελάχιστο. 

Μόνο εγώ νιώθω λίγο περίεργα γι’ αυτό; Από τη μία ο φίλος μου και από την άλλη ο σύζυγός μου», αποκάλυψε η Γουίνσλετ στο Elle.

2. Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Αυτό θα σας ραγίσει την καρδιά. Οι ηθοποιοί Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς όχι μόνο δεν ήθελαν να φιληθούν, αλλά μισούσαν το γύρισμα μαζί. 

Η αντιπάθεια που είχαν μεταξύ τους έφτασε σε τέτοιο σημείο, που ο Γκόσλινγκ απαίτησε να αντικατασταθεί η συμπρωταγωνίστριά του. Ο σκηνοθέτης μίλησε για το αναπάντεχο αίτημα σε συνέντευξή του στο VH1.

«Μου λέει: Θα την πάρεις από εδώ και θα φέρεις μια άλλη ηθοποιό να διαβάσει μαζί μου εκτός κάμερας; Δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω μαζί της. Απλά δεν παίρνω τίποτα από αυτό». 

Ευτυχώς για όλους δεν ενέδωσε. Το The Notebook έγινε η μεγαλύτερη ταινία της καριέρας τους, ενώ θεωρείται ένα από κορυφαία ρομαντικά δράματα.

3. Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ

Το να φιλήσετε κάποιον που δεν συμπαθείτε είναι ενδεχομένως άβολο. Το να φιλήσεις τον καλύτερό σου φίλο, τον οποίο γνωρίζεις και μεγαλώνεις μαζί του από τα 10 σου χρόνια, είναι ίσως το χειρότερο σενάριο. 

Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνουν η Έμμα Γουάτσον και ο Ρούπερτ Γκριντ όταν ήρθε η μεγάλη ώρα να γυρίσουν την τελευταία ταινία Χάρι Πότερ.

Οι δυο τους το έβρισκαν έντονα αλλόκοτο και συχνά ξεσπούσαν σε εκρήξεις γέλιου ανάμεσα στις λήψεις. «Γνωρίζω την Έμμα από τότε που ήταν κυριολεκτικά 9 ετών.

Είχαμε αυτή την πολύ αδελφική σχέση και απλά αισθάνθηκα ότι όλο αυτό ήταν σουρεαλιστικό. Δεν μπορώ να ξεχάσω την ανάμνηση του προσώπου της να έρχεται όλο και πιο κοντά», δήλωσε ο Γκριντ.

4. Τζέισον Σίγκελ και Άλισον Χάνιγκαν

Αναρωτηθήκατε ποτέ για την προφανή έλλειψη ερωτισμού μεταξύ τω χαρακτήρων Λίλι και Μάρσαλ στο How I Met Your Mother; Ο λόγος που οι δύο τους σπάνια έρχονταν κοντά ήταν απλός: Η Άλισον Χάνιγκαν δεν μπορούσε να αντέξει την αναπνοή του καπνιστή Τζέισον Σίγκελ. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν «σαν να φιλάς ένα τασάκι».

Για χάρη της εκπλήρωσης των ρόλων τους στη σειρά, προσπάθησε προσωρινά να βοηθήσει τον συμπρωταγωνιστή της να κόψει τη συνήθειά του. σύντομα ανακάλυψε ότι ακόμα και τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να αντικαταστήσουν το τσιγάρο. «Βάλαμε στοίχημα όπου θα μου έδινε 10 δολάρια για κάθε τσιγάρο. 

Μετά την πρώτη μέρα, μου χρωστούσε 200 δολάρια», εξήγησε.

5. Αντζελίνα Τζολί και Τζέιμς ΜακΑβόι

Ακριβώς όπως οι περισσότεροι άνθρωποι θα ενθουσιάζονταν στην προοπτική να φιλήσουν τον Μπραντ Πιτ, θα περίμενε κανείς ότι εξίσου πολλοί θα έκαναν ουρά για ένα φιλί με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί. 

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι βέβαια είχε αντίθετη άποψη μετά τα γυρίσματα του Wanted. Το φιλί του με τη συμπρωταγωνίστριά του μόνο ρομαντικό δεν ήταν.

«Ήταν αμήχανο, ιδρωμένο και όχι πολύ ωραίο», δήλωσε στο In Touch. «Υποτίθεται ότι το φιλί πρέπει να είναι το τελευταίο που θα γυρίσεις», είπε, «αλλά καταλήξαμε να είναι το πρώτο πράγμα που κάναμε, αμέσως μετά το πρωινό».

epirusblog.gr
5 of 5
Κι όμως! Αυτά τα 5 ζευγάρια δεν ήθελαν να φιλήσουν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2858562558363823395
item