Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 48χρονος οδηγός φορτηγού για μεταφορά παράνομου οπλισμού

Στη σύλληψη ενός 48χρονου οδηγού φορτηγού προέβησαν τον απόγευμα της Τετάρτης οι αρχές στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθώς στο φορτίο του υπήρχε παράνομος οπλισμός.

Ειδικότερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε φορτηγό όχημα, συνέλαβαν τον 48χρονο αλλοδαπό οδηγό, μιας και στην κατοχή του βρέθηκε παράνομος αδήλωτος οπλισμός.

Συγκεκριμένα, στο φορτίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 πτυσσόμενες αστυνομικές ράβδοι, 11 σιδερογροθιές, 8 όπλα ακινητοποίησης ηλεκτρικού σοκ (taser) καθώς και 42 συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Οι αρχές εκτός από τον παράνομο οπλισμό προχώρησαν σε κατάσχεση και του φορτηγού οχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας

«Στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, για παράβαση του Ν. 2168/1993 περί όπλων.

Έντεκα (11) πτυσσόμενες αστυνομικές ράβδους,

Έντεκα (11) σιδερογροθιές,

Οκτώ (08) φακούς-όπλα ακινητοποίησης μέσω ηλεκτρικού σοκ (taser)

Σαράντα δύο (42) συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Τα ανωτέρω όπλα βρέθηκαν εντός του φορτίου, ως ασυνόδευτα δέματα, με προορισμό το εξωτερικό, ενώ για όλα τα ανευρεθέντα, ο 48χρονος, δεν ήταν εφοδιασμένος με τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω όπλα, καθώς και το φορτηγό όχημα».


epirusblog.gr
5 of 5
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 48χρονος οδηγός φορτηγού για μεταφορά παράνομου οπλισμού
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2378367201592276647

Τα καλύτερα

item