Αργυρούπολη: Γολγοθάς για 41χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της -Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης

Τη δική της προσωπική μάχη δίνει η 41χρονη Όλγα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια τον περασμένο Ιανουάριο από τον τότε σύντροφό της, στο σπίτι-κολαστήριο στην Αργυρούπολη.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης και αμέσως μετά διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», σε κωματώδη κατάσταση και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νέα για την πορεία της υγείας της έδωσε μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο οργανισμός Πράξη Αγάπης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, «οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας , ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί».

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 41χρονης Όλγας

«Η 41 ετών Όλγα, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Ιανουάριο με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω! 

Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Παρόλα αυτά, οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας , ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση του Οργανισμού μας και την καθοριστική συμμετοχή όλων σας η Ολγα εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης όπου λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα με την κατάσταση της υγείας της να σημειώνει μεγάλη πρόοδο. 

Η Όλγα ξεκίνησε να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με το νάρθηκα που προμηθευτήκαμε πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Οι αρμόδιοι θεραπευτές είναι πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη και την πρόγνωση της Όλγας και από την εικόνα της φαίνεται πως μέρα με τη μέρα σημειώνει θεαματική βελτίωση. 

Η παραμονή της στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται κρίνεται άκρως απαραίτητη, για να μπορέσει η Όλγα να ολοκληρώσει το απαραίτητο πρόγραμμα θεραπειών που θα την βοηθήσει να ξανακατακτήσει τις χαμένες της ικανότητες και να ξανασταθεί στα πόδια της!

Ο χρόνος πάγωσε για την 41ετών Όλγα, 9 μήνες πριν, με τον πιο άδικο τρόπο! Και μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να της προσφέρουμε μια νέα ευκαιρία στη ζωή! Ελάτε σήμερα να παλέψουμε και εμείς μαζί της, για να κερδίσει ξανά το μέλλον που της αξίζει!».

Στην ανάρτηση του οργανισμού Πράξη Αγάπης στο Facebook, δίνονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μπορεί ο καθένας να βοηθήσει οικονομικά την 41χρονη, σχετικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε την ανάρτηση της Πράξης Αγάπης στο Facebook

H Όλγα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της! Νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας της!

Η 41 ετών Όλγα, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Ιανουάριο με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω! Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολ...

Δείτε περισσότερα
epirusblog.gr
5 of 5
Αργυρούπολη: Γολγοθάς για 41χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της -Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1287668942796355677

Τα καλύτερα

item