3 τύποι γυναίκων που ξετρελαίνουν τους άντρες

Ο κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του γούστα σε όλα. Φαγητό, μουσική, ταινίες… και φυσικά στις γυναίκες. Υπάρχουν παρόλα αυτά συγκεκριμένοι τύποι γυναικών που τραβάνε τους άνδρες, ανεξαρτήτως γούστων για να κάνουν σχέσεις. Ποιοι είναι αυτοί άραγε;

1. Η γυναίκα - Σωτήρας

Για πολλούς άντρες, που ψάχνουν κάποιον να τους τραβήξει απ’ τη μιζέρια και που είναι caring, μια γυναίκα που μπορεί να φροντίσει τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει θαλπωρή, είναι τουλάχιστον ακαταμάχητη.

Το ίδιο συμβαίνει εξίσου και με μια γυναίκα που αναζητά “σωτηρία” στο πρόσωπο ενός άντρα. Ψυχολογικά τουλάχιστον, είναι γνωστό πως οι άντρες αναζητούν σε μια γυναίκα κάποια χαρακτηριστικά της αρχετυπικής μητρικής φιγούρας και αντίστοιχα συμβαίνει με τις γυναίκες. 

2. Η γυναίκα - Μυστήριο

Οι γυναίκες που δημιουργούν γύρω τους μια μυστηριακή ατμόσφαιρα και πυροδοτούν ένα “παιχνίδι” γνωριμίας με τον άλλον, είναι ιδιαίτερα σαγηνευτικές για ορισμένους άντρες. Η αινιγματικότητα σε έναν άνθρωπο είναι όντως σέξι στοιχείο!

 


3. Η ανεξάρτητη γυναίκα

Στον αντίποδα της “μητέρας- σωτήρα” βρίσκεται η γυναίκα που δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη ούτε να σε αποκωδικοποιήσει ούτε να ακούσει με τις ώρες όλες σου τις ιστορίες και τα απωθημένα. 

Δε σημαίνει ότι δε θα σε νοιάζεται ή δε θα χρειαστεί ποτέ μια συμβουλή σου, αλλά δε θα κάτσει να σκάσει κιόλας αν δε συμφωνείς!

epirusblog.gr
5 of 5
3 τύποι γυναίκων που ξετρελαίνουν τους άντρες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7460115000258439684
item