Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» -Προσπάθησε να βιάσει 20χρονη, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες στον Πειραιά, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το MEGA, ο «δράκος του Πειραιά» που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11), φέρεται να έχει πραγματοποιήσει 7 επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή.

Του αντιστάθηκε & άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο

Η τελευταία επίθεση, κατά την οποία σημειώθηκε και η σύλληψη του δράστη, έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, όταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής, επιτέθηκε μια μια 20χρονη λίγο πριν μπει στο σπίτι της.

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο αλλοδαπός, άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Από τις φωνές της κοπέλας, ενας ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε την αστυνομία, αναφέροντας ότι κακοποιείται μία γυναίκα.

Μόλις έφτασε στο σημείο, η ομάδα ΔΙΑΣ με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας, εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές της κοπέλας ταίριαζαν στην εμφάνιση του άνδρα. 

Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ είχε και αμυχές στο πρόσωπο από τα νύχια της 20χρονης.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης, το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.

Οι αρχές μετέφεραν τον συλληφθέντα στο Α.Τ., τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν η κοπέλα καθώς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο μάτι από τα χτυπήματα, με την κοπέλα να τον αναγνωρίζει και να ξεσπά σε λυγμούς.

Επιτέθηκε σε μια 15χρονη -Την ξεγύμνωσε από πάνω

Μάλιστα, ο 28χρονος δράστης φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. 

Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια σε βάρος μια 15χρονη την οποία ξεγύμνωσε από τη μέση και πάνω και μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ. Ο 28χρονος φαίνεται να δρούσε παράλληλα με τον βιαστή του Φαλήρου.


epirusblog.gr
5 of 5
Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» -Προσπάθησε να βιάσει 20χρονη, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7556818160694552529
item