Μπρουκ Σιλντς: Έγινε στα 20 της η «πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο» (βίντεο)

Η ηθοποιός και μοντέλο Μπρουκ Σιλντς έγινε γνωστή μόλις στα 15 της χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε στην «Γαλάζια Λίμνη».

Η πανέμορφη ηθοποιός έγινε από τότε το αντικείμενο του πόθου πολλών ανδρών και σεξουαλικοποιήθηκε παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Σήμερα, στα 57 της, μίλησε για μια δήλωση που είχε κάνει στα 20 της και το ότι την έχει μετανιώσει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε σε ένα βιβλίο του 1985, πως όταν ήταν 20 ετών, δεν είχε ακόμη σεξουαλική επαφή και έγινε η «πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο».

Όπως είπε, όμως, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι θα ευχόταν να μην είχε πει τίποτα γιατί «δεν την άφηναν ήσυχη».

Η Μπρουκ Σιλντς μετανιώνει που είπε στον κόσμο ότι ήταν παρθένα όταν ήταν νεότερη.

«Έγινα η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο», πρόσθεσε. «Το να βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο, απέκτησα μια ανθεκτικότητα και με έκανε να είμαι έτοιμη για τα πάντα σε αυτόν τον κλάδο, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο!», πρόσθεσε στο podcast της.

«Θέλω να πω, νομίζω ότι ήταν, εκ των υστέρων, λάθος μου να είμαι τόσο ανοιχτή για την παρθενιά μου, επειδή όλο αυτό με κυνηγούσε στη συνέχεια», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης».

Η προσωπικότητα της Σιλντς αμφισβητήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν πρωταγωνίστησε σε ταινίες με σεξουαλικό περιεχόμενο ως έφηβη, καθώς και σε μια διαφημιστική καμπάνια της Calvin Klein το 1980, όπου η 15χρονη τότε Σιλντς συμμετείχε στο προκλητικό τους σλόγκαν: «Ξέρετε τι μπαίνει ανάμεσα σε μένα και τα Calvins μου; Τίποτα».

epirusblog.gr
5 of 5
Μπρουκ Σιλντς: Έγινε στα 20 της η «πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4907241617066272233
item