Γιάννενα: Εκδήλωση για τους πεσόντες Ιππείς του Έπους του 1940 στο Μέτσοβο

Εκδήλωση για τους πεσόντες Ιππείς του Έπους του 1940 πραγματοποιήθηκε στο μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο, παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπρόσωπου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Η εκδήλωση περιέλαβε τέλεση δοξολογίας στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ιππικού στη μνήμη των Πεσόντων κατά το Έπος του 1940.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Παναγιώτα Μητροκώστα ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Ηπείρου, ο δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας, ο μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο πρώην ΥΦΕΘΑ και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων, αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Κυριάκος, καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εκδήλωση για τους πεσόντες Ιππείς του Έπους του 1940 στο Μέτσοβο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5283349226093235464
item