Πρέβεζα: Σπουδαστές της ΑΕΝ έδωσαν 100 φιάλες αίματος !

Προσφορά ζωής από τους σπουδαστές της ΑΕΝ

Για ακόμη μία φορά οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα προχώρησαν σήμερα το πρωί σε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ιωαννίνων. 

Οι σπουδαστές της ΑΕΝ πρόσφεραν το αίμα τους που κατά πληροφορίες, μόνο από μερικά τμήματα του Α' εξαμήνου κατάφεραν να συγκεντρώσουν περίπου 100 φιάλες αίματος ! Φιάλες που όταν απαιτηθεί είναι δεδομένο πως θα σώσουν ζωές !

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας, σε συνεργασία πάντα με τη διεύθυνση σχολής αρκετά συχνά προβαίνουν σε ανάλογες δράσεις. 

Κατά την αιμοδοσία εκτός των άλλων και εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας παραβρέθηκε ο Γιατρός, κος Δημήτρης Σουμαλεύρης. 
Σε δήλωση στο PrevezaBest ο Διευθυντής Σπουδών της σχολής, κος Παντελής Κίκερης ανέφερε:

Για άλλη μια φορά οι σπουδαστές μας έδωσαν το παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας με αποστολή του τμήματος αιμοδοσίας του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ιωαννίνων. 

Οι σπουδαστές μας πρόσφεραν το αίμα τους για την αγαπημένη τους πόλη -περιφέρεια. Μήνυμα σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο από αυτά τα παιδιά που το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν. Ευχαριστούμε το νοσοκομείο Ιωαννίνων και ιδιαίτερα το τμήμα αιμοδοσίας για την αποστολή ζωής.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σπουδαστές της ΑΕΝ έδωσαν 100 φιάλες αίματος !
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5469099558004173307

Τα καλύτερα

item