Viral βίντεο: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει POLE DANCING και σε στέλνει

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «X-factor».Πόσο όμως ήταν χρήσιμη η δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από εκεί; Τι λέει η ίδια για την εμπειρία που βίωσε;

«Δεν μου άρεσε η αναγνωρισιμότητα που πήρα από το “X-Factor” γιατί έπρεπε για χρόνια μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. 

Γιατί όταν μου στάμπαραν (σ.σ.: ο Γιώργος Θεοφάνους) μια ταμπέλα ότι δεν κάνω για τραγουδίστρια, μετά έπρεπε να αποδείξω ότι κάνω. 

Ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου, αλλά, όπως λένε, ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Οι δυσκολίες με έκαναν να πατάω στα πόδια μου. 

Ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσα παλιομοδίτικα, σ’ ένα κλειστό περιβάλλον και ξαφνικά βρέθηκα απροστάτευτη να παλεύω στη σόουμπιζ»

Η μπουλντόζα του Survivor χορεύει pole dancing και σε τρελαίνει! Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Tραγουδίστρια και celebrity που ξεκίνησε να γίνεται gνωστή ως ερμηνεύτρια όταν συμμετείχε στο X Factor!

Μάλιστα είχε έντονες λογομαχίες με τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος τη δεν θεωρούσε τότε καλή τραγουδίστρια!

Εκτός από το X Factor Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει πάρει μέρος στο Survivor 1 όπου εδραίωσε την αναγνωρισιμότητά της αλλά και στο Dancing with the Stars.

Από το Reality της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς ενώ τα πηγαίνει εξαιρετικά στα αγωνίσματα.

Τότε βρισκόταν σε σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη τον νυν σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που επίσης φέτος είδαμε στο survivor

Εκτός από το ταλέντο στο τραγούδι, εντυπωσιάζει με το γραμμωμένο και καλογυμνασμένο κορμί της αλλά και με τις χορευτικές της επιδόσεις.

Αυτή τη φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου «χτύπησε» ξανά με θανατηφόρο σέξι βίντεο, όπου κάνει pole dancing και προκαλεί εγκεφαλικά με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και το λίκνισμα του κορμιού της πάνω στο στύλο.

Το βίντεο έχει δημοσιεύσει η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο instagram και δείτε το, θα σας εντυπωσιάσει!



epirusblog.gr
5 of 5
Viral βίντεο: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει POLE DANCING και σε στέλνει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2255567292456791681
item