Άρτα: Έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή δώρισε η UNI-PHARMA S.A. στην Αθλητική Ένωση Σελλάδων

Έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή έκανε δωρεά στην Αθλητική Ένωση Σελλάδων η Ελληνική Βιομηχανία Φαρμάκων, UNI-PHARMA S.A., προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Σε ευχαριστήρια δήλωση του ο πρόεδρος της Α.Ε. Σελλάδων, Ευστάθιος Νάνος, αναφέρει: «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Σελλάδων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Βιομηχανία Φαρμάκων UNI-PHARMA S.A., την Οικογένεια Τσέτη όπως και τον κ. Αναστάσιο Ντίβα, διευθυντή πωλήσεων Ηπείρου Θεσσαλίας για τη δωρεά του απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους αθλητές και τους γονείς.

Η εν λόγω δωρεά έχει μέγιστη σημασία για εμάς, αφού είναι προσφορά ουσίας και συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε τον αθλητισμό στον τόπο μας. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς της UNI-PHARMA S.A. προς την ομάδα μας. 

Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή δώρισε η UNI-PHARMA S.A. στην Αθλητική Ένωση Σελλάδων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4677854744655052924
item