Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin

Μία ο Justin Bieber ήταν με τη Selena Gomez, μία χώριζαν. Μία τα έβρισκαν, μία ξαναχώριζαν. 

Μία που έκανε διάλειμμα και τα έφτιαξε με τη Sofia Richie και τη Hailey Baldwin (ακόμη τότε), μία που επέστρεψε πάλι στη Selena. 

Κοινώς, σταθερή σχέση μέχρι το 2018 δεν υπήρχε για τον τραγουδιστή και οι πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις είχαν επίπτωση και στην ψυχική υγεία της 30χρονης τραγουδίστριας, από την οποία τελικά χώρισε οριστικά τον Μάρτιο του 2018 για να αρραβωνιαστεί τρεις μήνες μετά με την πλέον σύζυγό του, Hailey. 

Ήταν ποτέ η Hailey τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Justin με τη Selena;

Πολλοί ήταν τότε -και συνεχίζουν μέχρι σήμερα- να πιστεύουν πως η Hailey μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι μη διστάζοντας ακόμη και να της στείλουν μηνύματα μίσους στα social media της.

Οπότε, το 25χρονο μοντέλο άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει στο podcast της Alexandra Cooper και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Νομίζω πως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη είναι που αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και συνέχισε τη ζωή του με τον τρόπο αυτό. Ξέρω ακριβώς τι συνέβη όταν σμίξαμε και ξέρω όσα συνέβησαν για να είμαστε μαζί με τόσο υγιή τρόπο», είπε η Hailey για τον σύζυγό της.

Όσο για το κατά πόσο είχε σχέση με τον Justin παράλληλα με τη Selena, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δε θα ήταν τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

«Ποτέ δεν θα έμπαινα σε σχέση και δεν θα αρραβωνιαζόμουν και θα παντρευόμουν αν δεν ήξερα ότι το προηγούμενο κεφάλαιο είχε κλείσει για εκείνο. Και ξέρω πολύ καλά πως το να είμαστε μαζί είχε να κάνει με το ότι η σχέση του με εκείνη είχε κλείσει», είπε.

Το TikTok της Selena μετά τις δηλώσεις της Hailey

Εκεί, λοιπόν, που όλοι περίμεναν ότι το πρώτο βίντεο της Selena στο άκουσμα των δηλώσεων θα ήταν κάτι σχετικό με το συμβάν, η σταρ αποφάσισε να μην ασχοληθεί καθόλου. 

Προς το παρόν, τουλάχιστον. Μπήκε, λοιπόν, στον λογαριασμό της στο TikTok, με φτιαγμένα μαλλιά και μακιγιάζ και άρχισε να τραγουδάει ένα από τα τραγούδια της, το «Rema». 

Αυτό δηλαδή:


Λες να άφησε όλη την υπόθεση πίσω της και να μην ασχοληθεί ξανά; Μακάρι! Η απάντησή της προς το παρόν, πάντως, είναι η αδιαφορία.

Δες και μερικές φωτογραφίες του κυρίου και της κυρίας Bieber στη συνέχεια...epirusblog.gr
5 of 5
Το TikTok της Selena Gomez μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» της Hailey Bieber για τον Justin
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7160650165339909517

Τα καλύτερα

item