Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της ηθοποιού για τα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn

Η Κλέλια Ρένεση είναι από τις γυναίκες που δεν διστάζουν να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους και πολλές φορές τοποθετείται μέσω των social media για κοινωνικά θέματα, αλλά και για όσα την ενοχλούν.

Αυτό θέλησε να κάνει και αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο θέλησε να μιλήσει στα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn, αλλά να αφυπνίσει και όσες εμπιστεύονται κάθε άντρα που βρίσκεται δίπλα τους.

«Το σώμα πάντα γνωρίζει. Έχει γνώση βαθιά, παλαιά κ αμετάκλητη. Το κρίμα είναι ότι πάψαμε να το ακούμε. Ο νους μπολιάστηκε με χίλιους δυο ξένους εντολείς. 

Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πάντα το σώμα σου μιλάει.. σε καλεί κοντά του ή σε απωθεί.. αν κάνεις ησυχία θα τ ακούσεις να μιλάει ξεκάθαρα.. όχι δεν μας αξίζει να φοβόμαστε κορίτσια επειδή ένας χυδαίος ανόητος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές ερωτά.. όχι δεν αξίζει να κρυβόμαστε επειδή ο άλλος έδειχνε καλό παιδί κ κοινωνικά καταξιωμένος αλλά το σκότωσε το άμορφο κορίτσι του .. όταν μια γυναικά μοιράζεται την ιερή θηλυκότητα της δεν μπορεί παρά μόνο ιερό ναό να δημιουργήσει.. κ κει μέσα δεν χωράει φόβος ούτε δισταγμός.. άκου το σώμα σου καλό μου πουλάκι.. κάτι από την συμπεριφορά του θα σου δώσει την προειδοποίηση.. από ένα βλέμμα, ένα σχόλιο, μια γκριμάτσα, μια σιωπή εκκωφαντική θα καταλάβεις μια σκιά από το σκοτάδι που κρύβεται.. η γνώση είναι παλιά. Κ σε περιμένει.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παρά μόνο την απουσία της ίδιας σου της φωνής.. με βαθιά αγάπη για την ιερή θηλυκότητα σου κ για όλη την φλόγα κ την αγάπη που μπορεί να σκορπήσει για να ζεστάνει τον παγωμένο τούτο κόσμο. Για όσες προδόθηκαν κ βουτήξαν στην άβυσσο. 

Για να μην υπάρξουν άλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. φτου ξελευθερια χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Το νου μας κορίτσια. Σας αγαπώ», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

epirusblog.gr
5 of 5
Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της ηθοποιού για τα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4345206196583005192
item