Στα άκρα η σύγκρουση με τον επικεφαλής της Επιτροπής PEGA: Ζητήστε συγγνώμη κύριε Παπαδημούλη!

«Αδειάζει» ξανά τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασχολείται με το θέμα των παρακολουθήσεων και των παράνομων επισυνδέσεων, Τζερόν Λέναερς.

Μάλιστα ο κ. Λέναερς ζητάει από τον κ. Παπαδημούλη να ζητήσει συγγνώμη και να κατεβάσει και σχετική ανάρτηση από το Τwitter.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, μετά τις οργισμένες απαντήσεις που έδωσε στον Δημήτρη Παπαδημούλη αναφέροντας ότι προσπάθησε να δημιουργήσει «πολιτικές εντυπώσεις για εσωτερικούς λόγους», στη συνέχεια τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη για τον νέο ισχυρισμό του Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με τις «αποφάσεις» της επιτροπής να ταξιδέψει αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα.

Go ahead, @papadimoulis, check with the coordinator of your own group if this program was ever prepared or approved by the coordinators of the @EP_PegaInquiry. If you are truly committed to truth and light, I have no doubt you will delete your tweet and apologize without delay.
Dim. Papadimoulis
@papadimoulis
Ντροπή κυριε @jeroen_lenaers είναι τα ψέμματα κ η συγκάλυψη. Όχι η αλήθεια! Το πρόγραμμα της επίσκεψης της @EP_PegaInquiry στην Αθήνα για τις #υποκλοπες το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA! Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής.Όλα στο φως!

Share

«Εμπρός κύριε Παπδημούλη, κάντε έλεγχο με τους συντονιστές της πολιτικής σας ομάδας αν το πρόγραμμα ετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της επιτροπής PEGA. Αν είστε δεσμευμένος στο φως και στην αλήθεια, δεν έχω αμφιβολία ότι θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη χωρίς καθυστέρηση» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λέναερς μετά την νέα ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καβγάς είχε ξεκινήσει από νωρίς στο twitter

O Δημήτρης Παπαδημούλης, εκτός από την αρχική ανάρτηση που είχε κάνει, είχε επισυνάψει και δύο έγγραφα αναφορικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης των μελών της επιτροπής PEGA, υποστηρίζοντας ότι το ετοίμασε ο πρόεδρός της μαζί με τους συντονιστές. «Εσείς το στείλατε στο προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως!» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


epirusblog.gr
5 of 5
Στα άκρα η σύγκρουση με τον επικεφαλής της Επιτροπής PEGA: Ζητήστε συγγνώμη κύριε Παπαδημούλη!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8762197065827900097
item