Χέρια: Oκτώ πράγματα που φανερώνουν για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως για να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρας μας και την προσωπικότητα μας μερικές φορές αρκεί να κοιτάξουμε σε μερικές πολύ απλές, καθημερινές μας συνήθειες ή ακόμα και σε κάποια βασικά σημεία του σώματός μας.

Από τον τρόπο με τον οποίο πίνουμε τον καφέ μας μέχρι το σχήμα των χειλιών μας, όλα μοιάζουν να συνηγορούν στο πώς θα διαμορφωθεί τελικά η συμπεριφορά μας και ο τρόπος με τον οποίο φερόμαστε απέναντι στους άλλους.

Το σχήμα του χεριού μας παίζει, επίσης, σημαντικό ρόλο στο ποιοι είμαστε τελικά και αν θέλεις να βγάλεις μερικά συμπεράσματα σχετικά με την προσωπικότητα σου δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα παρακάτω 5 σημεία.

1. Ποιο από τα δύο είναι το δυνατό σου χέρι; Με άλλα λόγια, γράφεις με το δεξί ή με το αριστερό;

2. Ποια είναι τα πιο δυνατά δάκτυλα του χεριού σου;

3. Όρισε το σχήμα του χεριού σου. Όπως συμβαίνει και με τα ζώδια του καθενός από εμάς τα χέρια μας μπορεί να προσδιορίζονται από τα στοιχεία του νερού, του αέρα, της φωτιάς ή της γης. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

4. Παρατήρησε το σχήμα των δακτύλων σου.

5. Παρατήρησε τα κενά ανάμεσα στα δάκτυλα σου.

Το μήκος του παράμεσου δάκτυλου βρέθηκε ότι επηρεάζεται από το βαθμό έκθεσης του εμβρύου στην τεστοστερόνη κατά την ανάπτυξή του

Όσο πιο μεγάλο σε μήκος είναι ο παράμεσος τόσο μεγαλύτερη ήταν η έκθεση του στα ανδρογόνα.

Με βάσει το μήκος των δακτύλων σας αυτές είναι οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας:

A) Οι άνθρωποι που ο παράμεσός τους είναι μεγαλύτερος από το δείκτη, έχουν όμορφη εμφάνιση. 

Ακτινοβολούν με τη γοητεία τους και οι άλλοι τους βρίσκουν ακαταμάχητους. Είναι πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί και δεν διστάζουν να ρισκάρουν. 

Επίσης έχουν επιτυχία στην επίλυση σταυρόλεξων. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα άτομα με μεγαλύτερο παράμεσο, κερδίζουν περισσότερα από ό, τι τα άτομα με μικρότερο παράμεσο.

Β) Τα άτομα με μικρότερο παράμεσο από τον δείκτη, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ίσως να εμφανίσουν αλαζονική διάθεση. 

Απολαμβάνουν τη μοναξιά και δεν επιθυμούν να διαταραχθεί ο ελεύθερος χρόνος τους. 

Δεν είναι τα άτομα που θα κάνουν το πρώτο βήμα όταν πρόκειται για σχέσεις, αλλά πάντα αποδέχονται και εκτιμούν την προσοχή που λαμβάνουν.

Γ) Για τα άτομα με ίδιο μήκος παράμεσου και δείκτη, η ειρήνη και η αγάπη είναι απαραίτητες. Αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε σύγκρουση. 

Είναι καλά οργανωμένοι και προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους. Έχουν την τάση να είναι πιστοί σε μια σχέση, γεμάτοι φροντίδα και τρυφερότητα προς τους συνεργάτες τους.

Δες στο βίντεο ακριβώς τι σημαίνει το κάθε στοιχείο του χεριού σου για την προσωπικότητά σου

epirusblog.gr
5 of 5
Χέρια: Oκτώ πράγματα που φανερώνουν για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4491864154967731571
item