Παίκτρια – «φωτιά» του «Love Island» θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision (φωτό & βίντεο)

Την Ελλάδα στη Eurovision θέλει να εκπροσωπήσει η Ελληνοκύπρια Αντιγόνη Μπάξτον, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη βρετανική εκδοχή του reality «Love Island».

Μάλιστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 26χρονη, έχει στείλει τρία τραγούδια και αναμένει να πάρει το «πράσινο φως» για να τραγουδήσει στη σκηνή του Λίβερπουλ, όπου θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023.

«Υποβάλλω τρία τραγούδια αλλά ένα συγκεκριμένα είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα up-tempo, δυνατό, φλογερό και ρομαντικό κομμάτι με ελληνικό και αγγλικό στίχο. 

Ο συνδυασμός μοντέρνων ήχων και παραγωγής Hip-hop με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες είναι το στυλ μου», ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαι τόσο περήφανη για τις ελληνικές μου ρίζες και στόχος μου ως μουσικός είναι να μοιράζομαι τους ελληνικούς ήχους και τον πολιτισμό με τον κόσμο. 

Καθώς η Eurovision διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζω, θα ήταν τιμή μου να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βάση μου εδώ για να αναδείξω τη χώρα που εκπροσωπώ», πρόσθεσε η ίδια.Σημειώνεται ότι η Α.Μπάξτον έχει διαγράψει ήδη μία πορεία στο χώρο της μουσικής, ενώ στα 20 της υπέγραψε με τη δισκογραφική του Darcus Beese, που είχε συνεργαστεί για χρόνια με την Έιμι Γουάινχαουζ.

epirusblog.gr
5 of 5
Παίκτρια – «φωτιά» του «Love Island» θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision (φωτό & βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1800004839502914324

Τα καλύτερα

item