Γιάννενα: Γιώργος και Νίκος Στρατάκης Live - Πέμπτη 13 Οκτωβρίου LIVE στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν να «γεμίζουν με μουσική» τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις. 


Έχοντας αυτό το μοναδικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.


Ο τρόπος που παίζουν δε σε αφήνει να ξεχαστείς, καθώς παίζουν όπως αισθάνονται, και καμία παράσταση δεν είναι ποτέ ίδια με την άλλη. 


Σε κάθε εμφάνιση τους δημιουργούν και ένα νέο θέαμα. Συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. 


Εξάλλου, αυτή η δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης τους έχει καταξιώσει τόσο στο νησί τους όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής.


Στην επί σκηνής μυσταγωγία, τους συνοδεύει 7μελής ορχήστρα.


Προπώληση 12 ευρώ στην πλατφόρμα της Viva και στον Πολυχώρο Αγορά


Τηλέφωνο κρατήσεών 6932580464


Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Γιώργος και Νίκος Στρατάκης Live - Πέμπτη 13 Οκτωβρίου LIVE στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7821005858211915337
item