Μαρία Κορινθίου: H έμμεση παραδοχή για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τα… πρωινά

Έτοιμη φαίνεται πως είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση η Μαρία Κορινθίου αλλά αυτή τη διαφορά σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την είχαμε συνηθίσει.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πρόκειται από την ερχόμενη Δευτέρα να βρεθεί στην παρέα του “Πρωινού” αφού μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού το κανάλι αναζητούσε μια άλλη γυναίκα που θα αναλάμβανε το εμπορικό κυρίως κομμάτι.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Μαρία Κορινθίου η οποία παραδέχτηκε εμμέσως την τηλεοπτική της επιστροφή χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

«Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου η οποία όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πρωινό αφού έβγαλε έναν αναστεναγμό είπε,

«Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. 

Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τω Θεώ γίνονται κάποιες προτάσεις. 

Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες» είπε η Μαρία Κορινθίου.epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: H έμμεση παραδοχή για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τα… πρωινά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2919251866147452496
item