Ο Brad Pitt σε κατά μέτωπο επίθεση κατά της Angelina Jolie για τις κατηγορίες περί πνιγμού

Προσωπική επίθεση εις βάρος του. Αυτή είναι η απάντηση του Brad Pitt στις νέες κατηγορίες της Angelina Jolie.

Μπορεί οι πηγές από το περιβάλλον του Brad Pitt να κατακεραύνωσαν ήδη την Angelina Jolie για τη μήνυση που έκανε στον ηθοποιό για κακοποίηση της ίδιας και την προσπάθεια που εκείνος έκανε να πνίξει ένα από τα παιδιά της, στην πτήση εκείνη του 2016 που οδήγησε στο διαζύγιο, αλλά ο Pitt πέρασε πια στην αντεπίθεση και επίσημα μέσω του δικηγόρου του.

H απάντηση της δικηγόρου του Pitt

Η δικηγόρος του Pitt εξήγησε πως ο πελάτης του δεν θα παραδεχτεί ποτέ κάτι δεν έχει κάνει, απατώντας έτσι στις κατηγορίες περί κακοποίησης.

Η Anne Kiley που εκπροσωπεί τον Pitt μίλησε στην Page Six και ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Brad έχει παραδεχτεί όλα τα πράγματα για τα οποία είναι υπεύθυνος, από την πρώτη μέρα σε αντίθεση με την άλλη πλευρά.

«Το διάστημα αυτό ο Brad έχει δεχτεί κάθε είδους προσωπικής επίθεσης και ενεργειών που στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του. 

Ευτυχώς, κάθε δημόσια αρχή την οποία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει η άλλη πλευρά τα τελευταία έξι χρόνια, έχει πάρει τη δική της ανεξάρτητη απόφαση. Ο Brad θα συνεχίσει να απαντά μέσα στο δικαστήριο όπως κάνει πάντα».

Η Jolie επανήλθε με μια μήνυση στην οποία υποστηρίζει πως τον Σεπτέμβριο του 2016, ο τότε σύζυγός της προσπάθησε ακόμα και να πνίξει ένα από τα παιδιά τους, χτύπησε ένα ακόμα στο πρόσωπο ενώ έπιασε την ίδια από το κεφάλι και την ταρακουνούσε.

Σύμφωνα με την μήνυση, οι λεπτομέρειες του καυγά αυτού εν πτήση, είναι ανατριχιαστικές. Η Jolie φέρεται να έπιασε τον Pitt από την πλάτη για να τον σταματήσει, εκείνος για να αποδεσμευτεί έπεσε με την πλάτη πάνω στις αεροπορικές θέσεις τραυματίζοντας τη 47χρονη σήμερα στον αγκώνα και την πλάτη. 

Τα παιδιά μπήκαν στη μέση, προσπάθησαν να την προστατεύσουν μέχρι που ο Pitt έφτασε να προσπαθεί να πνίξει ένα από αυτά.

«Έχει κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα παιδιά της από το να ξαναζήσουν τον πόνο που έδωσε στην οικογένεια ο Pitt εκείνη τη μέρα, αλλά, όταν ο Pitt κατέθεσε μήνυση για να ξαναέχει τον έλεγχο της οικονομικής ζωής της Jolie και να την εξαναγκάσει να είναι ξανά ‘παγωμένη’ συνεργάτης του, ο Pitt την εξανάγκασε να αμυνθεί δημόσια για αυτά τα θέματα για πρώτη φορά», είπαν οι δικηγόροι της ηθοποιού.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το 2016, οι Brangelina έχουν μπει σε μια σκληρή μάχη τόσο για την επιμέλεια των παιδιών, τα δύο από τα οποία είναι ήδη πια ενήλικα ενώ πηγή από το περιβάλλον του Pitt τόνισε τελευταία πως η Jolie έχει προσλάβει μια ομάδα από τον Αύγουστο και ψάχνουν να βρουν ό,τι μπορούν εναντίον του Pitt.

Jolie και Pitt παντρεύτηκαν το 2014 στο Chataux Miraval και έχουν έξι παιδιά μαζί: Τον Maddox, 21, τον Pax, 18, τη Zahara, 17, τη Shiloh, 16 και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 14.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Brad Pitt σε κατά μέτωπο επίθεση κατά της Angelina Jolie για τις κατηγορίες περί πνιγμού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5415052112356212257
item