Αναστασία Περράκη: Αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Χρήστο Μπίρμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αναστασία Περράκη, καλεσμένη στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για την πορεία της στο modeling, την προσωπική της ζωή δίπλα στον Χρήστο Μπίρμπα αλλά και την 14χρονη κόρη της.

«Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο, έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι δύσκολα έξω, πάρα πολύ.

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν πριν πολλά χρόνια γιατί εμφανιστήκαμε στο ίδιο σόου κι εγώ περπατούσα μπροστά του, οπότε πιάσαμε ψηλή κουβέντα», είπε για την σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα ο οποίος φέτος βρίσκεται σε ρόλο coach στο GNTM.

«Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ υποστηρικτικοί, αυτά είναι πολύ σημαντικά, ο έρωτας φεύγει και ξανάρχεται πιστεύω», πρόσθεσε η Αναστασία Περράκη για τον σύντροφό της.

Για τις σχέσεις της κόρης της με τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα: «Με τον Χρήστο μια χαρά είναι οι σχέσεις της.

Εκείνος την συμβουλεύει, της λέει πράγματα, κάποιες φορές τον ακούει, κάποιες όχι. Εδώ της λέω πράγματα εγώ και νευριάζει. Γενικά είμαστε σε φάση ανταγωνισμού, έτσι δεν ήμασταν όλοι στην εφηβεία;» είπε η Αναστασία Περράκη στο Πρωινό μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Περράκη: Αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Χρήστο Μπίρμπα – ΒΙΝΤΕΟ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 61815872071028277
item