Τομ Μπρέιντι: Θα τον καταστρέψει οικονομικά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ – Πόσα πρέπει να της δώσει

Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν το supermodel Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι, με τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού συνεχώς να πληθαίνουν, κάνοντας λόγο για την επιμέλεια των παιδιών τους, για τους λόγους που τους οδήγησαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, αλλά και για τις «οικονομικές συνέπειες» που θα έχει και στους δύο ένα διαζύγιο.

Ένα δημοσίευμα της Marca παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. 

Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγαμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Κ.Τζέρι.

Εάν λοιπόν, η ανάλυση είναι σωστή και η περιουσία του Τ.Μπρέιντι ακριβής, τότε θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι η εκτιμώμενη περιουσία του Τ.Μπρέιντι υπολογίστηκε με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL.

epirusblog.gr
5 of 5
Τομ Μπρέιντι: Θα τον καταστρέψει οικονομικά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ – Πόσα πρέπει να της δώσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6918301434370425225

Τα καλύτερα

item