Άθλιες οι σχέσεις Ερντογάν-Μακρόν: «Οι σύζυγοί μας συνεννοούνται μια χαρά, εμείς όχι»

Άθλιες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM, τις σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις Τουρκίας-Γαλλίας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας σε δημοσιογράφους την Πέμπτη από την Πράγα: «Οι σύζυγοί μας (Εμινέ Ερντογάν και Μπριζίτ Μακρόν) συνεννοούνται καλά, εμείς όχι».

Αυτό αναφέρει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM και προσθέτει πως λίγο νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος είχε συλληφθεί από τις κάμερες να «πειράζει» τον Εμανουέλ Μακρόν προτείνοντας του, ενώπιον του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχέμ Αλίεφ, την προσχώρηση της Γαλλίας στον Οργανισμό των τουρκόφωνων χωρών της κεντρικής Ασίας.

«Θα σε δεχθούμε αν το θες», ακούστηκε να λέει ο Τούρκος πρόεδρος, για να δεχθεί στη συνέχεια από τον Γάλλο πρόεδρο, σύμφωνα με το BFM, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.

Από την άλλη, η Εμινέ Ερντογάν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, διατηρούν εγκάρδιες σχέσεις και φωτογραφίζονται αγκαλιαστές σε κάθε περίσταση.epirusblog.gr
5 of 5
Άθλιες οι σχέσεις Ερντογάν-Μακρόν: «Οι σύζυγοί μας συνεννοούνται μια χαρά, εμείς όχι»
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 6863853329641644467
item