Η Στέλλα Μπεζεντάκου έκανε μικρή απόδραση με τον σύζυγό της

Και κοτέτσι, και γαϊδούρι για τη Στέλλα Μπεζαντάκου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που «θέλει τραλαλά» έχει -ως γνωστόν- αλλάξει τη ζωή της εδώ και αρκετά χρόνια. 

Από τότε που γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της Χρήστο Γκίκα έθεσε άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά της, βάζοντας προσωρινά (;) στην άκρη επαγγελματικά θέματα όπως οι ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών και οι live εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα.

mpezentakou 4

Με τον συνοδοιπόρο της στη ζωή ζουν λιτά σε ένα όμορφο κτήμα στο Λαγονήσι, μαζί και με τα σκυλιά τους, που λατρεύουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάλιστα, πολύ σύντομα αναμένεται να αυξηθεί η πανίδα του κτήματος, καθώς το ζευγάρι έχει μπει στη διαδικασία κατασκευής ενός μεγάλου κοτετσιού, όπου θα φιλοξενηθούν πάνω από 10 κότες και ένας κόκορας, ενώ έκαναν πρόσφατα και αίτηση για να υιοθετήσουν ένα κακοποιημένο γαϊδουράκι, ούτως ώστε να περάσει ευτυχισμένο το υπόλοιπο της ζωής του στο κτήμα τους.

mpezentakou 6

Η Στέλλα και ο  Χρήστος επισκέφθηκαν πρόσφατα το χωριό του, τα Φίλια Καλαβρύτων, έχοντας μαζί τους και τον πατέρα της τραγουδίστριας Νίκο Μπεζαντάκο, ο οποίος πήγε να γνωρίσει για πρώτη φορά τον τόπο του γαμπρού του. 

Εκεί πέρασαν μερικές πολύ όμορφες ημέρες, ενώ περιηγήθηκαν και στις γύρω πανέμορφες περιοχές, που είναι γεμάτες πλατάνια και νερά.

mpezentakou 2

Μάλιστα, η Στέλλα φάνηκε να εξοικειώνεται ακόμη περισσότερο με τα ζώα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην εξοχή. 

Κι αυτό γιατί ήρθε σε επαφή με πλάσματα κάθε είδους, από κατσίκια και άλογα μέχρι αγελάδες!

Ετσι πλέον αισθάνεται έτοιμη να εντάξει στην καθημερινότητά της τις κότες, οι οποίες θα παρέχουν στο σπιτικό της και φρέσκα αβγουλάκια καθημερινά, όπως, επίσης, το κακοποιημένο γαϊδουράκι, που θα της δώσει απλόχερα την αγάπη του.

mpezentakou 1

epirusblog.gr
5 of 5
Η Στέλλα Μπεζεντάκου έκανε μικρή απόδραση με τον σύζυγό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1081000040154961659
item