Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τις δυσκολίες μετά τη γέννα

Καλεσμένη στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26/10 η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και επιχειρηματίας, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση της με τον γνωστό παρουσιαστή, για την εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες μετά τη γέννα ως μανούλα δύο κοριτσιών, αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Δεν ξέρω τι έπαθα και απαντούσα στου γρίφους του Σάκη στο πρώτο ραντεβού. Αντί να του πω “τι λες”, επειδή όμως όλα αυτά με τα μαθηματικά και τους γρίφους μου αρέσουν πολύ, το είδα σαν παιχνίδι και τελικά περάσαμε το τεστ», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Η σχέση μας ήταν από την αρχή ήρεμη και εύκολη. Μπορεί να είχαμε την απόσταση αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του, ήταν πολύ προστατευτικός. Εγώ είχα την δική μου υπόσταση, οπότε ήξερα μέχρι που πρέπει να είμαι, αλλά μετά έγινε και δικός μου τρόπος ζωής γιατί πλέον είμαι και εγώ στα media.

Πέρασα από όλα τα στάδια της ψυχολογία αυτής, το να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, αλλά μετά από αρκετή ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι πρέπει να κάνω αυτό που θέλω. Ειδικά μετά τη γέννηση των παιδιών μου, δεν με ένοιαξε ποτέ ξανά τι θα πει ο κόσμος», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ακόμα, για τη περίοδο της εγκυμοσύνης, η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε: «Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως».

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τις δυσκολίες μετά τη γέννα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5114566657649852770
item