Λάρισα: Ποιος ιαπωνικός κολοσσός έρχεται να φτιάξει εργοστάσιο μεταποίησης σκόρδου

To «πράσινο φως» στην κατασκευή εργοστασιακής μονάδας μεταποίησης σκόρδου στη Λάρισα η εταιρεία-κολοσσός στα συμπληρώματα διατροφής «Wakunaga».

Τώρα σχετικά με το τι σχέση μπορεί να έχει η Λάρισα με τη φιλοδοξία ενός Ιάπωνα τραπεζίτη να δημιουργήσει συμπληρώματα διατροφής που θα υποστηρίζουν την καλή υγεία, πίσω στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου; Σύμφωνα με το onlarissa.gr, φυσικά το σκόρδο του Πλατυκάμπου!

Η ανακοίνωση αυτής της μεγάλης αναπτυξιακής συμφωνίας για την πόλη της Λάρισας γνωστοποίησηε με ανάρτησή του ο καθηγητής Βιοχημείας, Δημήτρης Κουρέτας.

Dimitris Kouretas
τη Δευτέρα

Σήμερα το πρωι 8 βαθμούς και λέω ωχ αστο το ποδηλατο . Θα παω περπατημα το βραδυ Εκει που χουζουρευα τσακ το μηνυματακι.
Dear Professor Kouretas,
It has been a while since we visited you and because of
the Covid-19 we could not have an opportunity to see you
since then. I do hope you have been well while I have been...

Δείτε περισσότερα
435
48
13

Ποια είναι η «Wakunaga» & γιατί επέλεξε τη Λάρισα

Η ιστορία της εταιρείας «Wakunaga» ξεκινά δεκαετίες πριν, από το όραμα ενός ανθρώπου που πίστευε ακράδαντα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να αφοσιωθούν στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που θα βελτιώσουν και θα υποστήριζαν την καλή υγεία.

Το 1955, ο Wakunaga ίδρυσε τη Wakunaga Pharmaceutical Company στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Αμέσως μετά, μαζί με τον γερμανό ακαδημαϊκό – που εντωμεταξύ είχε μεταναστεύσει στην Ιαπωνία-Δρ. Schnell ανέπτυξαν μια μοναδική διαδικασία για τη γήρανση του σκόρδου που όχι μόνο εξαφάνιζε την έντονη οσμή του βοτάνου, αλλά ενίσχυε επίσης τις ευεργετικές ενώσεις που ευθύνονται για τα οφέλη του σκόρδου στην υγεία. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, το συμπλήρωμα κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα σε όλη την Ιαπωνία.

Περίπου δύο δεκαετίες μετά, η εταιρεία άρχισε με έδρα τη Χαβάη να δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λανσάροντας προϊόντα με την επωνυμία «Kyolic».

Η επωνυμία συνδυάζει το ιαπωνικό «Kyo», που σημαίνει δυνατό ή ισχυρό, με το σκόρδο: Kyolic = Ισχυρό Σκόρδο. 

Από τότε, η Wakunaga της Αμερικής έχει γίνει μια παγκόσμια δύναμη στην αγορά φυσικών προϊόντων, δημιουργώντας έναν αυξανόμενο αριθμό σκευασμάτων συμπληρωμάτων με βάση το εκχύλισμα σκόρδου Kyolic Aged, καθώς και πρόσθετα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να ωφελούν συγκεκριμένες ανάγκες υγείας.

KYOLIC: Τι είναι το παλαιωμένο εκχύλισμα σκόρδου

Το σκεύασμα με το «παλαιωμένο εκχύλισμα σκόρδου» που αναμένεται να παραχθεί στη νέα επένδυση της εταιρείας στη Λάρισα, αποτελεί το best seller συμπλήρωμα διατροφής της Ιαπωνικής εταιρείας, με τα οφέλη για την υγεία, όπως τονίζει η ίδια, να είναι ιδιαίτερα σημαντικά και να αφορούν την υποστήριξη ανοσοποιητικού συστήματος, την καρδιαγγειακή Υγεία, την κυκλοφορία, το εντερικό μικροβίωμα αλλά και η μείωση παραγόντων κινδύνου για διαβήτη.

Στόχος της «Wakunaga» με το νέο εργοστάσιο της Λάρισας, είναι να τροφοδοτήσει πλέον και την μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά της Ευρώπης με τα προϊόντα της.


epirusblog.gr
5 of 5
Λάρισα: Ποιος ιαπωνικός κολοσσός έρχεται να φτιάξει εργοστάσιο μεταποίησης σκόρδου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7475741986183242076
item