Πρέβεζα: Απόλυτα σύννομες οι διαδικασίες οργάνωσης της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας - "Οι εποχές της παρέας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί"

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής

Ιδού η αλήθεια κύριε Γιολδάση

Με έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση –καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτριου Γιολδάση, ο οποίος κατηγορεί τον Δήμο και την Δημοτική εταιρία ΔΗΖΗ ΑΕ ΟΤΑ για μη σύννομες ενέργειες στην οργάνωση της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, η οποία ως γνωστό θα λειτουργήσει από 26 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2022.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με διαφάνεια και στη βάση των αποφάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ακόμη ότι οι μισθώσεις για το Λούνα παρκ και τις ψησταριές, είναι οι υψηλότερες που έχουν συμφωνηθεί εδώ και πολλά χρόνια, με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται από πλευράς εσόδων για την Δημοτική Εταιρία του Δήμου.

Όλα τα στοιχεία άλλωστε είναι στη διάθεση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και βέβαια στα μέλη της διοίκησης της ΔΗΖΗ Α.Ε. ΟΤΑ που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Αναφέρουμε για μία ακόμη φορά ότι η δημοτική αρχή δίνει προτεραιότητα στους συντοπίτες μας επιχειρηματίες, δίχως βέβαια να αποκλείει τον οποιοδήποτε.

Προς τον κ. Γιολδάση που προφανώς ‘ονειρεύεται’ παλαιότερες εποχές όπου η εμποροπανήγυρη γινόταν από μία ‘παρέα’ και τα δηλωμένα έσοδα για δύο συνεχόμενα έτη ήταν μόλις 27.000 ευρώ ανά έτος(!) (σ.σ. σήμερα είναι πολλαπλάσια και ξεπερνούν τις 110.000 ευρώ) του υπογραμμίζουμε ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σημειώνουμε τέλος, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει κάθε χρόνο την ανάθεση της διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης στην εταιρία του Δήμου, διότι αυτά είναι τα βασικά της έσοδα, με ένα σημαντικό μέρος των οποίων όμως να κατευθύνονται στην αποπληρωμή χρεών που δημιουργήθηκαν επί των δικών του ημερών διοίκησης…
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Απόλυτα σύννομες οι διαδικασίες οργάνωσης της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας - "Οι εποχές της παρέας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1223858707069252151

Τα καλύτερα

item