Φαίη Σκορδά: Έσκασε με φόρεμα φοβερό και μοίρασε υπογλώσσια

Η Φαίη Σκορδά είναι όμορφη πετυχημένη και μόνη. Μπορεί κατά την φετινή της μεταγραφή στον ΣΚΑΪ η εκπομπή της από άποψη τηλεθέασης να μην πηγαίνει ιδιαίτερα καλά όμως δεν παύει να είναι στην τριάδα με τις πιο επιτυχημένες ελληνίδες παρουσιάστριες!

Οτιδήποτε φορέσει το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αφού με ύψος 1,77 μέτρα μακριά πόδια και ιδανικές αναλογίες η καλλονή παρουσιάστρια από το Κιλκίς, μόνο απαρατήρητη δεν περνάει!

Λίγο νωρίτερα τόλμησε μία εμφάνιση που θυμίζει την αντίστοιχη που είχε κάνει πριν από σχεδόν 30 χρόνια το 1993 η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό και φόρεσε ένα τυρκουάζ φόρεμα χωρίς εσώpoυχο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι για αυτό το φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ακόμα και σήμερα συζητάμε για το αν φορούσε η όχι η Καιτούλα εσώρουχο!

Αν για την Καίτη Γαρμπή παραμένει ακόμα και σήμερα ο προβληματισμός για τη Φαίη Σκορδά και την τελευταία της εμφάνιση είμαστε βέβαιοι ότι από μέσα δεν φοράει τίποτα!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε λευκό ιβουάρ maxi φόρεμα το οποίο και ήθελε να προσφέρει υπό μορφή διαγωνισμού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όχι για το διαγωνισμό αλλά για το φοράει δεν φοράει

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Έσκασε με φόρεμα φοβερό και μοίρασε υπογλώσσια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7898919062366957942
item