Η Αθηνά Πολίτη… ανάμεσα σε Δάντη και Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Η Αθηνά Πολίτη επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα. 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του single της «Μία σου και μία μου», που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες με τη δισκογραφική σφραγίδα της Panik Platinum,  δίνοντας έτσι μια φρέσκια καλλιτεχνική πνοή στο σουξέ που έγραψαν το 1998 η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Μηλιωτάκης, η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει τώρα πρόβες για τις εμφανίσεις της σε ένα μουσικό σχήμα… φωτιά.

Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (και κάθε Παρασκευή και Σάββατο) θα βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση 81, αναλαμβάνοντας καθήκοντα πρώτης γυναίκας σε ένα live όπου πρωταγωνιστούν δύο άντρες, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος ακολουθεί πλέον τα καλλιτεχνικά βήματα του αξέχαστου αδελφού του, Παντελή.

Πολίτη 2

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η «Espresso» είχε γράψει την πληροφορία σχετικά με μια νυχτερινή έξοδο της Αθηνάς Πολίτη και του Χρήστου Δάντη μαζί με τη σύντροφο του γνωστού τραγουδοποιού Ασημίνα Χατζηανδρέου σε γνωστό στέκι της παραλιακής. 

Οπως είχαμε αναφέρει τότε, η Αθηνά και ο Χρήστος είναι χρόνια φίλοι και δεν αποκλείεται στο μέλλον να συνεργαστούν κιόλας.

Να λοιπόν που η συνεργασία αυτή ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε. Το σίγουρο είναι πως το φετινό μουσικό σχήμα της Αυτοκίνησης 81 με Λε-Πα, Δάντη, Παντελίδη και Πολίτη θα είναι από αυτά που θα συζητηθούν στο αθηναϊκό nightlife.

Όσο για το «Μία σου και μία μου», αναμένουμε με ανυπομονησία τη live παρουσίασή του on stage από την εκρηκτική γυναίκα του σχήματος.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Αθηνά Πολίτη… ανάμεσα σε Δάντη και Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8578420694445564882
item