Αίγινα: Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί τους κάναμε καταγγελίες για ηχορύπανση, λέει ο ξενοδόχος

«Μας χτυπούσαν τρεις φουσκωτοί μπράβοι με τατουάζ, σιδηρογροθιές και λοστούς μπροστά στο 4 ετών παιδί μου, το οποίο τραυματίστηκε και αυτό. Η μητέρα μου, έμεινε στην Εντατική 20 ημέρες και είχε υποστεί και δύο ανακοπές. Την επανέφεραν οι γιατροί με απινιδωτή. Περάσαμε δύσκολα και άσχημα. 

Ήθελαν να μας σκοτώσουν…» με αυτά τα λόγια ο ξενοδόχος της Αίγινας Φίλιππος Τζαρίμας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις μπράβους που «ναυλώθηκαν» από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου να «τακτοποιήσουν» εκείνον και τη μητέρα του γιατί του έκαναν καταγγελίες για ηχορύπανση περιγράφει στο protothema.gr, το αιματηρό σκηνικό.

Την άγρια επίθεση το βράδυ της 28ης Αυγούστου, για την οποία οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr φέρεται να σφραγίστηκε για μόλις 500 ευρώ! 

Μάλιστα οι αρχές κάνουν λόγο για μια δεμένη υπόθεση καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών τη “δούλευαν” κάτω από άκρα μυστικότητα κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Μάλιστα έχουν ταυτοποιήσει τους φυσικούς αυτουργούς (δύο Έλληνες και έναν Αλβανό) από τα τατουάζ – ο ένας μάλιστα έχει τον Μίκυ Μάους- έχουν κατασχέσει τις σιδηρογροθιές, τα ρούχα τα οποία ταυτοποιούνται με αυτά της επίθεσης ενώ έχουν “κουμπώσει” από φωτογραφικό υλικό ακόμη και μέσω Facebook ακόμη και μια χοντρή χρυσή αλυσίδα που φορούσε ο ένας εκ των κατηγορουμένων. 

Παράλληλα έχει γίνει σάρωση κεραιών όπου φαίνεται ότι τα κινητά τους τοποθετούνται στην Αίγινα την ήμερα της πράξης, έχει γίνει ταυτοποίηση κινητών μέσω της άρσης  επισύνδεσης ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι φυσικοί αυτουργοί “δίνουν” ο ένας τον άλλον ενώ φωτογράφισαν ως ηθικό τον ιδιοκτήτη του μπαρ τον οποίο καταγγέλλει και επίσημα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Η δραματική περιγραφή

«Η επίθεση έγινε στις 21:13 της 28ης Αυγούστου. Διατηρούμε μια οικία στην Καλλιθέα πάνω από το συγκεκριμένο μαγαζί που ξεκινάει το ωράριο του στις 5 και βάσει της άδειας λειτουργίας έπρεπε να είναι κλειστό. Μένουμε από πάνω και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε από την ηχορύπανση.

Όσες φορές προσπαθούσαμε με ευγενικό τρόπο να του πούμε κάτι, ότι δεν γίνεται αυτή η κατάσταση και έπρεπε τουλάχιστον να κάνει ηχομόνωση, έβαζε μπράβους και μας απειλούσαν. 

Μας έφτυναν, μας λοιδορούσαν, μας έσπαγαν τα αυτοκίνητα, μας μαχαίρωναν τα λάστιχα μας απειλούσαν ότι θα μας σκοτώσουν. Πριν την επίθεση είχαμε πάει στον Εισαγγελέα και λέγαμε ότι οτιδήποτε πάθουμε, υπόλογοι είναι το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί μόνο με αυτούς είχαμε προστριβές. 

Και όντως στις 28 Αυγούστου, ήρθαν και μας επιτέθηκαν” περιγράφει ο κ. Τζαρίμας και με σταθερή φωνή συνεχίζει «Ήρθαν δήθεν να ζητήσουν δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διατηρούσα στην Αίγινα και με το που μας πλησίασαν στο χώρο του πάρκινγκ, ρωτώντας δήθεν που είναι η θάλασσα και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, μας χτύπησαν ανελέητα. 

Εμένα, τη μητέρα μου ενώ χτύπησε και το παιδί μου το οποίο το χτύπησα εγώ πέφτοντας πάνω του, τη στιγμή που με χτυπούσαν με σιδηρογροθιά. Είναι τεσσάρων ετών παιδάκι και έχει ψυχολογικά προβλήματα από όλα όσα αντίκρισε».

Η φωνή του σπάει όταν ανακαλεί στη μνήμη του όλα όσα φρικτά υπέστη η ηλικιωμένη μητέρα του στα χέρια των “φουσκωτών”. «Είναι μια μεγάλη γυναίκα 67 ετών. 

Και της επιτέθηκαν αυτοί οι μπράβοι. Φουσκωτοί τύποι του γυμναστηρίου με μπράτσα και τατουάζ. Χτυπούσαν μια μεγάλη γυναίκα που είχε πέσει κάτω με σιδηρογροθιές και λοστό στο πρόσωπο και το κεφάλι. 

Εμένα με χτύπησαν στο πρόσωπο. Στο ζυγωματικό όμως σηκώθηκα αμέσως. Η μητέρα μου έμεινε αιμόφυρτη κάτω. Σηκώθηκα και άρχισα να φωνάζω βοήθεια και μαζεύτηκε κόσμος και αυτοί έφυγαν. Αυτό μας έσωσε. Η μητέρα μου έμεινε στην Εντατική 20 ημέρες και είχε υποστεί και δύο ανακοπές. 

Την επανέφεραν οι γιατροί με απινιδωτή. Περάσαμε δύσκολα και άσχημα. Ήθελαν να μας σκοτώσουν. Δουλέψαμε μαζί με τους αξιωματικούς του Εκβιαστών όλους αυτούς τους μήνες. Βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε για να εξιχνιαστεί αυτή η υπόθεση. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες και κινήθηκαν όπως έπρεπε».

Ο ξενοδόχος αναφέρει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η μητέρα του είχε ξυλοκοπηθεί άγρια “ Οι προστριβές ξεκίνησαν το 2015. Όμως το 2016 και το 2017 είχαμε δύο παρόμοια περιστατικά. Το 2016 η μητέρα μου υπέστη στην Αίγινα ξυλοδαρμό από άγνωστο άτομο. 

Ήταν μόνη της και την παραμόνευε κάποιος και το 2017 σε ένα κατάστημα που διατηρώ στην Αθήνα, μπήκε ένας Ρομά και την ξυλοκόπησε. Το ίδιο περιστατικό συνέβη και το 2021 όπου ήταν και το τελειωτικό”.

epirusblog.gr
5 of 5
Αίγινα: Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί τους κάναμε καταγγελίες για ηχορύπανση, λέει ο ξενοδόχος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2491949627732685538
item