Γιάννενα: Καταγγελία των ιδιοκτητών ταξί, για την δημοτική αρχή

Για άνιση μεταχείριση  και αθέμιτο ανταγωνισμό κατηγορούν την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων τα σωματεία ιδιοκτητών ταξί “Νεομάρτυς Άγιος Γεώργιος” και “Άγιος Χριστόφορος”.

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους οι ιδιοκτήτες ταξί διαμαρτύρονται για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής “να δημιουργήσει αφιλοκερδώς γραμμή λεωφορείων, τα οποία θα μεταφέρουν άνευ αντιτίμου το επιβατηγό κοινό της πόλης”.

” Πρόκειται για μια πράξη εχθρική προς τους εκμεταλλευτές ταξί στην πόλη μας και θεωρούμε ότι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και πριμοδότηση του Αστικού ΚΤΕΛ, αφού κάποιος το πληρώνει” τονίζεται στην επιστολή.

Επίσης οι ιδιοκτήτες των ταξί διαμαρτύρονται, γιατί δεν προσκλήθηκε κάποιος εκπρόσωπός της στην επιτροπή που συζήτησε το συγκοινωνιακό του δήμου, όπως έγινε με το Αστικό ΚΤΕΛ, το οποίο βγαίνει ωφελούμενο από τις αποφάσεις της Επιτροπής.

Πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες ταξί είναι ότι μειώνονται οι πιάτσες ταξί ή οι θέσεις σε αυτές, αναφέροντας ως παράδειγμα την κατάργηση της πιάτσας στην Αγροτική Τράπεζα, “που καταργήθηκε άτυπα για την δημιουργία πλατείας προς όφελος ιδιώτη”.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, όπως αναφέρεται στην επιστολή, είναι ότι στερούνται τα άτομα της τρίτης ηλικίας μεταφορικού μέσου προς και από τα πολυάριθμα ιατρεία που βρίσκονται στην περιοχή αυτή.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Καταγγελία των ιδιοκτητών ταξί, για την δημοτική αρχή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3953610410531073665
item