Γιάννενα: Με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων η εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση

«Ενεργειακή κρίση - Πολιτικές για την προστασία της κοινωνίας» είναι το θέμα της πρώτης πολιτικής εκδήλωσης, που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τη νέα της σύνθεση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Serai. 

Για το θέμα της ενεργειακής κρίσης θα μιλήσει ο αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, ενώ την πολιτική επικαιρότητα θα αναλύσει ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων. Θα συμμετέχουν ο Ά αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) και αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Ανδρέας Δημητρίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Ηπείρου και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Λευτέρης Ζαρκάδας και ο πρόεδρος του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» Θεοχάρης Λιούρης.

Πηγή: agon.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων η εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3662664366563898812

Τα καλύτερα

item