Τάκης Θεοδωρικάκος από Αλεξανδρούπολη: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος τις πατριωτικές ιδέες

Μήνυμα για την ισχυρή Ελλάδα και την ετοιμότητα των Ελλήνων να υπερασπιστούν τις πατριωτικές ιδέες έστειλε από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε για τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Από την ακριτική Αλεξανδρούπολη τιμάμε όλους εκείνους που πριν από 62 χρόνια αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία ενάντια στον φασισμόικαι τον ναζισμό» είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε, επίσης, ότι «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος τις πατριωτικές ιδέες που ενώνουν και εμπνέουν όλους τους Έλληνες για πάντα».


Όπως τόνισε «η πατρίδα είναι πολύ πιο ισχυρή και έχει οικοδομήσει πιο ισχυρές στρατιωτικές συμμαχίες και είναι πιο ισχυρή οικονομικά επ' ωφελία του συνόλου της κοινωνίας. 

Όλοι μαζί οι Έλληνες προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ταυτόχρονα απαρέγκλιτα το διεθνές δίκαιο και τείνουμε χείρα φιλιάς σε όλους τους γειτονικούς λαούς».

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον, με σιγουριά και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Σε μια ταραγμένη περιοχη η πατρίδα μας αναδεικνύειται σε πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας και όλοι οι Έλληνες είναι σίγουροι για το μέλλον τους, χρόνια πολλά σε όλους» κατέληξε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

epirusblog.gr
5 of 5
Τάκης Θεοδωρικάκος από Αλεξανδρούπολη: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος τις πατριωτικές ιδέες
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8832704073319078759
item