Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Το «Μαύρο Ρόδο», η ζωή στο Λονδίνο και η ατάκα της Μενεγάκη – «Δεν πιστεύω να με φοβάσαι;»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία φέτος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Μοναχής Ελισάβετ στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

«Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;» τη ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη κατά το ξεκίνημα της κουβέντας τους. «Δεν φοβάμαι καθόλου. Λιγάκι, λιγάκι…» απάντησε η νεαρή ηθοποιός.

«Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η casting director και μου ζήτησε να κάνω μια σκηνή σε self-tape. Το έκανα, το έστειλα, τους άρεσε και μου ζήτησαν να έρθω στην Αθήνα. Δεν το πίστευα ιδιαίτερα αλλά το έκανα. 

Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν μαζί με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου η οποία έμενε στο Λονδίνο, μίλησε για τη ζωή της εκεί και τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα.

«Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. 

Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο».

Ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο:

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στον ρόλο της μοναχής που ενσαρκώνει στο «Μαύρο Ρόδο».

«Ο κόσμος θέλει να με δει εκτός μοναστηριού, αλλά θα αργήσω να βγω. Επίσης, θέλουν να δουν την Ελισάβετ με τον Γεράσιμο, τον παιδικό της φίλο. Ο Γεράσιμος την σέβεται, ενώ ο Πέτρος ξεπερνάει κάποια όρια».

Για το φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου, σημειώνει: «Η Ελισάβετ ένιωσε κάτι αλλά δεν ήξερε τι είναι αυτό που νιώθει, δεν έχει καθόλου εμπειρία.

Ήταν πρωτόγνωρο, χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει μέσα της τι είναι αυτό που νιώθει. Ο Πέτρος είναι τύπος που θα βρει λογούς να πάει ξανά στο μοναστήρι. Θα έρχεται συχνά, αλλά ως εκεί, θα μιλάμε».

Η ίδια αποκάλυψε ότι στην αρχή πριν πάει στο μοναστήρι, είχε τρομάξει στην ιδέα «και θα κλειστώ για κάποιες μέρες, αλλά οι μοναχές σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα, τρώμε μαζί, κάνουμε αστεία».

 

Κλείνοντας, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι προτιμά μια γλυκιά και ήρεμη σχέση. «Δε θέλω καθόλου ταρακουνήματα, γεννήθηκα γιαγιά».

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Το «Μαύρο Ρόδο», η ζωή στο Λονδίνο και η ατάκα της Μενεγάκη – «Δεν πιστεύω να με φοβάσαι;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9055215523807312664

Τα καλύτερα

item