Νίκος Πολυδερόπουλος: «Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα»

Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Νίκο Πολυδερόπουλο σε μια από τις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές, το Μαύρο Ρόδο. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου για τον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA αλλά και για τον ρόλο της προσευχής και της οικογένειας στη ζωή του.

Στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον Σταυρίνο Μπόγρη, έναν χαρακτήρα που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε ότι ο ρόλος είναι ιδιαίτερος, αφού κρύβει μυστικά τα οποία θα μάθουμε σύντομα. 

Ένα ατύχημα που του συνέβη στην πραγματική ζωή πριν από χρόνια, τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Σταυρίνου: «Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα με μηχανή πριν από 13 χρόνια».

Για την προσευχή και τον ρόλο που έχει στη ζωή του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. 

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες». Για την οικογένειά του είπε: «Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα τον λόγο μας». 

Και πρόσθεσε: «Τη μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε επίσης ότι μετά το ατύχημά του έγινε πιο προσεκτικός αλλά και υπάρχει πια μια δεύτερη σκέψη για το αν πρέπει να κάνει κάτι.epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5929488858508495119
item