Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε και στην επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Αναμφισβήτητα, φέτος πρωταγωνίστησες. Μεταξύ άλλων είδαμε και κάποιες φωτογραφίες σου με τον Γιάννη Καραβασάνη. Εσύ πως αισθάνθηκες όταν τις είδες;

Όταν περνάς καλά, σου φαίνονται όλα ωραία. Από την άλλη, όταν δημοσιοποιείται κάτι χωρίς να το θέλεις, έχεις και την αίσθηση της παραβίασης. Ωστόσο, επειδή αυτό αποτελεί μέρος της δουλειάς μας, το κατανοώ, αν και είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

Φαίνεσαι όμως χαρούμενη.

Γιατί να μην είμαι χαρούμενη; Την υγεία μου την έχω, τι άλλο θέλω;

Δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στο love story σου με τον Γιάννη Καραβασάνη. Πιστεύεις στις δεύτερες ευκαιρίες;

Πλέον ναι, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω όμως πως μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη.

Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Εσύ πως αποφάσισες να μην τελειώσει;

Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ όμως πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτο μου και αφήνω για λίγο στην άκρη τη λογική. Θέλω να είμαι χαρούμενη και ννα περνάω καλά και όχι να προβληματίζομαι με αρνητικές σκέψεις.

Ο Γιάννης είναι εκτός μιντιακού κόσμου. Πως διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη δημοσιότητα ένας αρχιτέκτονας;

Δεν ξέρω πως θα του φανεί τώρα που μιλάμε για αυτόν. Ωστόσο, επειδή είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

Παρά τη θέληση σου, όπως ανέφερες στο «Πρωινό μας», γράφτηκαν πολλά άρθρα, έγινε μεγάλη έρευνα. Σε προβλημάτισε όλο αυτό;

Δεν με προβλημάτισε. Με τόσο πολλές εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν τόσο πολλά θέματα, υπάρχει και κάποια υπερβολή, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση. Βέβαια, δεν αισθάνθηκα καλά ούτε μου άρεσε. 

Είναι κάποια πράγματα που επιλέγεις να κρατάς για τον εαυτό σου και αυτό που δεν θέλεις να μοιράζεσαι δεν θέλεις να το ψάχνει και ο άλλος. Για να μη μιλάς για αυτό, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο δεν γνωρίζει ο κόσμος, μόνο οι γονείς σου. Ότι έγινε, έγινε όμως.

Γράφτηκαν και αναλήθειες;

Σαφώς! Μέχρι και ο πατέρας μου με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει, «αυτό δεν είναι αλήθεια». «Μην το διαβάζεις κι εσύ, ασ’ το να πάει στα κομμάτια», του απαντώ συνήθως.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1819703639871205235

Τα καλύτερα

item