Θεσπρωτία: Βρέθηκαν στο παζάρι..τις προηγούμενες ημέρες ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης

Στο παζάρι της Παραμυθιάς, στον "Λάμποβο", βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, και συγκεκριμένα κατά την έναρξή του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και η πρόεδρος του Περιφερειακου Συμβουλίου Ηπείρου Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία διαμένει στην Παραμυθιά. 

Εξάλλου σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον "Λάμποβο" ο δήμαρχος Σουλίου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "σας καλωσορίζω για άλλη μια χρονιά στην εμποροπανήγυρη Παραμυθιάς, το μεγαλύτερο και παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου το γνωστό σε όλους Λάμποβο, που λειτούργησε για πρώτη φορά το 19ο αιώνα και συνεχίζει κάθε χρόνο να δέχεται εμπόρους και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του Λαμπόβου, υπό τις συνθήκες και τους περιορισμούς που επίτασσε η πανδημία, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και φέτος να σας υποδεχόμαστε στο Δήμο μας, υπό συνθήκες κανονικότητας.

Παρόλα αυτά όμως, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι για την ασφάλεια όλων μας, καλούμαστε να τηρούμε τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, ο οποίος ακόμα υπάρχει και ταλαιπωρεί όλους μας.

Μετά από δύο χρονιές που είτε δεν λειτουργήσαμε, είτε λειτουργήσαμε με περιορισμούς, φέτος ο Λάμποβος έχει 100% πληρότητα και οι φίλοι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας προσφέρουν στους επισκέπτες και τους συνδημότες μας μια ποικιλία προϊόντων και αγαθών".         

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Βρέθηκαν στο παζάρι..τις προηγούμενες ημέρες ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2805710744196479972

Τα καλύτερα

item