Νεφέλη Κουρή: «Κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Νεφέλη Κουρή. Η ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους σε σχέση με την εμφάνιση της, για την 5χρόνη κόρη της και το σύζυγο της, φωτογράφο, Γιώργο Καπλανίδη.

«Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”.

Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».

Για την σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να ζεις με ένα φωτογράφο, ο Γιώργος δουλεύει πολύ, έχει πολλά ταξίδια και δε βλεπόμαστε πάρα πολύ. Ο Γιώργος δε μας βγάζει ποτέ φωτογραφίες, δεν θέλει να ακουμπάει την κάμερα όταν δεν είναι στη δουλειά, ο πατέρας μου μας βγάζει πιο πολλές φωτογραφίες».epirusblog.gr
5 of 5
Νεφέλη Κουρή: «Κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7293588279843009360
item