Πρέβεζα: Συγκέντρωση σωματείων και ΝΤ ΑΔΕΔΥ στην Πρέβεζα

To Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ και σωματεία και φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, σε συνέχεια της κινητοποίησης στη ΔΕΗ, προχώρησαν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου σε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας “ενάντια στα ψίχουλα της κυβέρνησης και απαίτησαν αυξήσεις στους μισθούς και φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, ρεύμα και καύσιμα”. 

Στην κινητοποίηση μίλησαν ο Βενετικίδης Θεόδωρος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Πρέβεζας, ο Πάρλας Γρηγόρης, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Νάνος Βαγγέλης, Πρόεδρος του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Στην κεντρική ομιλία ο Μισιρλής Γιώργος, Πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, τόνισε ότι «12 χρόνια τώρα «ματώσαμε» από τις περικοπές που μας επέβαλαν εναλλάξ και όλες μαζί οι κυβερνήσεις, δε θα μείνουμε θεατές στην εξαθλίωσή μας! 

Δεν θα «προσαρμόσουμε» τη ζωή μας στη βαρβαρότητα, όπως μας καλούν οι κυβερνητικοί «φωστήρες». 

Δεν μπορεί το 2022 να παρακαλάμε να μην κάνει κρύο στα σπίτια μας. Δεν περιμένουμε όμως και σωτήρες, εναλλαγή κυβερνήσεων και ξαναζεσταμένες σούπες με παλιά και χρεωκοπημένα υλικά. 

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οργανώνουμε σε κάθε σωματείο, τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες. Τέλος παρότρυνε τα σωματεία και τους φορείς να δώσουν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας της 9ης Νοέμβρη».

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συγκέντρωση σωματείων και ΝΤ ΑΔΕΔΥ στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1341504238664476573

Τα καλύτερα

item