Γεωργιάδης: «Μεγάλη μέρα για το Ελληνικό, μικρόψυχη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αν και είχε τη δική του συμβολή»

Με διπλό ποστάρισμα, ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τη χαρά του για τα επίσημα εγκαίνια του έργου στο Ελληνικό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για μία σπουδαία στιγμή στον τομέα των επενδύσεων, ενώ χαρακτήρισε «μικρόψυχη» την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εγκαίνια. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε «τη δική του συμβολή» για το έργο, δείχνοντας πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα άφησε αρνητικές εντυπώσεις.

«Μία μέρα δικαίωσης έφτασε σήμερα. Το μεσημέρι με κάθε επισημότητα και με παρόντες τον Πρωθυπουργό, την οικογένεια Λάτση (ο Δρ Σπύρος Λάτσης μέσω ζουμ) και πλήθος κόσμου παρόντες έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του έργου στο ''Ελληνικό''. 

Η ανακοίνωση του Σύριζα μικρόψυχη για μία τόσο σπουδαία στιγμή, για την πραγματοποίηση της οποίας και ο Σύριζα είχε την δική του συμβολή! Το νέο πρόσωπο της Ελλάδος γεννήθηκε με 8 δις ευρώ τελική επένδυση και 75.000 νέες θέσεις προοδευτικά εκεί.

Είμαι Υπερήφανος για όσο συνέβαλα και τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια», έγραψε στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μία μέρα δικαίωσης έφτασε σήμερα. Το μεσημέρι με κάθε επισημότητα και με παρόντες τον Πρωθυπουργό, την οικογένεια Λάτση (ο Δρ Σπύρος Λάτσης μέσω ζουμ) και πλήθος κόσμου παρόντες έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του έργου στο «Ελληνικό». Η ανακοίνωση του Σύριζα μικρόψυχη για μία τόσο
Image
Image
Image
Image
σπουδαία στιγμή για την πραγματοποίηση της οποίας και ο Σύριζα είχε την δική του συμβολή! Το νέο πρόσωπο της Ελλάδος γεννήθηκε με 8δις€ τελική επένδυση και 75.000 νέες θέσεις προοδευτικά εκεί. Είμαι Υπερήφανος για όσο συνέβαλα και τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια
Image
Image
Image
Image
epirusblog.gr
5 of 5
Γεωργιάδης: «Μεγάλη μέρα για το Ελληνικό, μικρόψυχη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αν και είχε τη δική του συμβολή»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7717527060086208956

Τα καλύτερα

item