Η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστρέφει στις οθόνες

Μία νέα σειρά – ντοκιμαντέρ η οποία θα καταγράφει την καθημερινότητά της ετοιμάζει η Έλεν ΝτεΤζένερις για το κανάλι της στο YouTube.

Η νέα της σειρά – ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «About Time For Yourself… with Ellen», θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η σειρά θα ακολουθεί την παρουσιάστρια και ηθοποιό στην καθημερινότητά της από τότε που σταμάτησε η τηλεοπτική της εκπομπή, καθώς προσπαθεί να μάθει νέα χόμπι και να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

«Ξέρεις, τον τελευταίο καιρό αφιερώνω λίγο χρόνο για μένα, μακριά από τις κάμερες», είπε η Έλεν σε ένα κλιπ όπου φοράει ένα πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ.

«Και περνάω τόσο υπέροχα, σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ μερικά από αυτά που κάνω μαζί σας. 

Και έτσι φώναξα, “Πόρσια, πάρε την κάμερα”, οπότε ευχαρίστησα την Πόρσια που το έκανε αυτό. Τέλεια δουλειά, μέχρι στιγμής», πρόσθεσε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλεν ΝτεΤζένερις ολοκλήρωσε επίσημα το talk show της, «The Ellen DeGeneres Show», το Μάιο, μετά από συνολικά 19 σεζόν, ένα τέλος που ήρθε μήνες αφότου το πρόγραμμα είχε εμπλακεί σε διαμάχες σχετικά με τους ισχυρισμούς για τοξικότητα στο χώρο εργασίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστρέφει στις οθόνες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2412168282406311970
item