Νίκαια-Απόπειρα γυναικοκτονίας: «Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα», είπε σε γείτονα ο δράστης

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες δύο γειτόνων της γυναίκας από τη Νίκαια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγο της χθες, η οποία λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία για τη ζωή της.

Πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ουσιαστικά έσωσαν την ζωή της 66χρονης, καθώς ο ένας αφόπλισε τον σύζυγο της και η άλλη πίεζε την πληγή που είχε το θύμα, δίπλα στην καρωτίδα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να προσφέρουν ιατρική φροντίδα στην γυναίκα.

«Είδαμε την γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε “βοήθεια”. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. 

Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε “έρχεται, έρχεται”», περιέγραψε ο γείτονας του θύματος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και συνέχισε:

«Του βάζω τις φωνές και του λέω “γιατί την μαχαίρωσες;” και μου λέει “δεν ήταν καλή γυναίκα”. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια».

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια: «Δεν έκανα τίποτα, με έσφαξε»

Η γειτόνισσα δράστη και θύματος, είπε πως άκουσε φωνές στον δρόμο και ανησύχησε, αναφέροντας πως «Μου φώναζε “Ελπίδα, Ελπίδα”, γιατί με ξέρει. Νόμιζα κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει».

Όπως προσέθεσε κάλεσε για βοήθεια και μετά «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα “δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε”».

epirusblog.gr
5 of 5
Νίκαια-Απόπειρα γυναικοκτονίας: «Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα», είπε σε γείτονα ο δράστης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 969357291341357788
item