Ο Τομ Κρουζ θα παίξει στο… διάστημα!

Ο 60χρονος ηθοποιός Τομ Κρουζ για χάρη κινηματογραφικών ρόλων έχει κάνει τα πάντα. Έχει κάνει «ακροβατικά» και έχει πετάξει μέχρι και ελικόπτερο.

Ο Τομ Κρουζ που σημείωσε για ακόμα μία φορά τεράστια επιτυχία με το σίκουελ του «Top Gun» συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν για ένα νέο πρότζεκτ, στο…διάστημα!

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να ετοιμάζει το εν λόγω πρότζεκτ λίγο πριν την πανδημία του Covid-19. 

Σύμφωνα με τη New York Post, εκείνος και ο σκηνοθέτης απευθύνθηκαν στη Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) για να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σχετικά με έναν πύραυλο, που θα στείλει τον ηθοποιό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα», αναφέρει η πρόεδρος της UFEG, Ντόνα Λάνγκλεϊ και προσθέτει: «Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα “πυροβολίσουμε”».

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη Γη. Ωστόσο, η δράση κορυφώνεται, όταν ο χαρακτήρας του Κρουζ θα χρειαστεί να ανέβει στο διάστημα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Τομ Κρουζ θα παίξει στο… διάστημα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5431782208939252907
item