Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που πλαστογραφούσε υπογραφές και έστηνε μπίζνες με όπλα

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού από τον Βόλο προχώρησε το περασμένο Σάββατο η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, ο αστυνομικός φέρεται να έστηνε μπίζνες με τα παραδοθέντα όπλα στο Γραφείο Όπλων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. 

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του προέκυψε ότι προέβη σε 13 περιπτώσεις, στην έκδοση αδειών πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών.

Βρέθηκε όπλο με πλαστές άδειες αγοράς

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Ο αστυνομικός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που όρισε δικάσιμο και παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.


epirusblog.gr
5 of 5
Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που πλαστογραφούσε υπογραφές και έστηνε μπίζνες με όπλα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1303910622125409114
item