Κραιπάλες με τις σταρ – Βρετανός δημοσιογράφος «καίει» διάσημες κυρίες

Τις κραιπάλες με σταρ όπως η Κέιτ Μος, η Εϊμι Γουάινχαουζ και η Lady Gaga αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του Βρετανός δημοσιογράφος, που έγινε διάσημος μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του στο BBC επί 14 χρόνια.

Στο βιβλίο «Soft Lad» ο 38χρονος Νικ Γκρίμσο, σύμφωνα με τη «Sun», αποκαλύπτει ότι, όταν το 2010 τον κάλεσαν στο στούντιο ηχογράφησης του Ντρέικ, ο τραγουδιστής τού έδωσε να καπνίσει ναρκωτικά. 

Τότε ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να βγει σε εξωτερικό χώρο, όπου έκανε εμετό.

φ2 gaga

Με την Κέιτ Μος έγιναν φίλοι καθώς έπιναν μαζί αλκοόλ μέχρι να γίνουν «στουπί» στο μεθύσι. 

Μια φορά η συμπαρουσιάστριά του στο BBC Ανι Μακ πήγε να τον πάρει από το σπίτι της Μος για να πάνε στη δουλειά και έμεινε άναυδη με όσα είδε

Στον κήπο του μοντέλου βρίσκονταν 10 άνθρωποι σε έξαλλη κατάσταση από το αλκοόλ και ανάμεσά τους έκοβε βόλτες ο Τζορτζ Μάικλ.

Το αλκοόλ ήταν αυτό που ένωσε τον Γκρίμσο και με την Εϊμι Γουάινχαουζ. «Πηγαίναμε στο σπίτι της, ανοίγαμε το solarium… για να μαυρίσουν τα πρόσωπά μας, ενώ καπνίζαμε τσιγάρα και πίναμε μπίρες» αναφέρει ο 38χρονος.

φ3 amy

Eνώ περιγράφει πώς βρέθηκε σε πάρτι με τη Ριάνα, τη Μαντόνα και τη Λίντσεϊ Λόχαν, αποκάλυψε ότι η Lady Gaga ήταν αυτή που τον σόκαρε. 

Επεσε πάνω της με τους γονείς του και η εκρηκτική τραγουδίστρια έδειξε στον πατέρα του, Πιτ, τα στήθη της, που είχαν μόνο κολλητική ταινία στις θηλές, και τον ρώτησε αν είναι «σωστά καλυμμένα». «Ναι, μια χαρά, αγαπητή μου» της απάντησε ατάραχος ο Πιτ, ενώ ο Γκρίμσο είχε σαστίσει.

epirusblog.gr
5 of 5
Κραιπάλες με τις σταρ – Βρετανός δημοσιογράφος «καίει» διάσημες κυρίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7198762176006506620
item