Λεωνίδας Κακούρης για Μαύρο Ρόδο: «Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο»

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» με τον ρόλο του Θέμη Καστρινού, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στις συγκρούσεις που έρχονται στη δραματική σειρά, αλλά και στα μυστικά που αναμένεται να αποκαλυφθούν.

«Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να "χτίσω" τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις "Άγριες Μέλισσες".

Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα» είπε αρχικά για τον ρόλο του.

Ο ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής του χαρακτήρισε τον ρόλο του «Θέμη» ως εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ πρόσθεσε πως έχει το χάρισμα να γίνεται ευχάριστος όταν θέλει, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει τη δυστυχία στους άλλους όταν το επιθυμεί.

Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη, είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο. 

Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στη σχέση του «Θέμη Καστρινού» με τον γιο του, «Πέτρο», τον οποίο ενσαρκώνει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. 

Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου».

Μαυρο_Ροδο_Επ__12__2_
Οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία τη συνάντηση του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου, με την οποία ερμήνευαν το τηλεοπτικό ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη. 
Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα».
Μαυρο_Ροδο_Επ__12__6_

Τέλος ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τη συμμετοχή του στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου: «Αυτό που κρατώ από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου είναι η συνεργασία με τόσους αξιόλογους ηθοποιούς. 

Δεν έφυγα με δυσθυμία, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο. Όταν ένας ηθοποιός που έχει βασικό ρόλο λέει "θέλω να φύγω, γιατί έχω αφήσει πίσω το θέατρο" με κάποιο τρόπο ίσως και να το πληρώσει. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε οι επιλογές μας».

Ένας ακόμη ρόλος που αγαπήθηκε από το κοινό ήταν εκείνος του Γιάννη του Φονιά από την σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». Όπως είπε ο ίδιος: «Μέχρι και σήμερα με συνοδεύει αυτός ο ρόλος. Και θέλω να τον ξεχάσω, δεν με ξεχνάει αυτός».

epirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κακούρης για Μαύρο Ρόδο: «Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7755451256087223392

Τα καλύτερα

item