Πρέβεζα: Βράβευση των νικητών του μαθητικού διαγωνισμού για το Ζάλογγο από τον Όμιλο Τέφα

Ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα συγχαίρει και επιβραβεύει τους μαθητές- τριες του 2 ου Γ.ΕΛ. Πρέβεζας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έκθεσης που αφορούσε το ιστορικό γεγονός του Ζαλόγγου, καθώς και τους εκπαιδευτικούς τους, που στέκονται αρωγοί σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες.

Οι τρεις πρώτες νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι Γκόλια Αικατερίνη, Μικρούλη Ελένη και Γιαννούλη Βικτωρία- Ερμιόνη. 

Οι εν λόγω μαθήτριες προσήλθαν σήμερα στα γραφεία του Ομίλου στην Πρέβεζα συνοδευόμενες από την Διευθύντρια του σχολείου κα. Παπαμιχαήλ Σοφία, όπου ο Όμιλος Τέφα μέσω του εκπροσώπου του της PREVEZA MARINA κ. Κοντογιάννη Αλέξανδρου, δώρισε στα παιδιά ένα laptop και δύο tablet αντίστοιχα, ευελπιστώντας στη συνέχεια αυτής της αξιόλογης προσπάθειας. 
























Ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα συνεχίζει να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας και να επιβραβεύει την αριστεία απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

Είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά της επιβράβευσης, όταν αυτή αφορά μαθητές και μαθήτριες που αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας, με την ευχή αυτή η επιβράβευση να συνοδεύσει τους μαθητές στη συνέχεια της ζωής τους και της εξέλιξης τους και να αποτελέσει τον προπομπό υψηλών μελλοντικών διακρίσεων.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Βράβευση των νικητών του μαθητικού διαγωνισμού για το Ζάλογγο από τον Όμιλο Τέφα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5874537992657127989
item