Νικολέττα Καρρά – Αυτή η νύχτα μένει: Η τηλεοπτική επιστροφή, η ζωή της σήμερα και η διάψευση για δεύτερο γάμο

Η Νικολέττα Καρρά φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει.

Έχοντας μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, η ηθοποιός εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media διαψεύδοντας ωστόσο τις πρόσφατες φήμες που την ήθελαν να ξαναπαντρεύεται τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της.

Η Νικολέττα Καρά μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα.

«Είμαι μια τραγουδίστρια – κονσοματρίς γιατί και η κονσομασιόν ήταν σε άνθηση εκείνη την περίοδο. Έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο, σε σειρά τουλάχιστον», ανέφερε αρχικά για τον ρόλο της στη σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει».

Σε δυσκολεύει κάτι στον ρόλο σου;

Τίποτα. Και μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο αλλά αισθάνομαι σαν να ήταν αυτός ο ρόλος για μένα. Είναι λίγο αστείο γιατί δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό, αλλά αισθάνομαι σαν να έπρεπε να γίνει.

Εκτός δουλειάς σε φλερτάρουν ή η αναγνωρισιμότητα τους φρενάρει;

Γενικά δεν με φλερτάρουν έντονα. Από πριν γίνω αναγνωρίσιμη, από κοριτσάκι, δεν μπορώ να πω ότι με φλέρταραν έντονα συχνά. 

Θυμάμαι ότι τα αγοράκια μικρή με θεωρούσαν σνομπ, αυστηρή, ξινή… Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν. Γενικά υπάρχει ένα τοίχος. Πάντα το παράπονό μου ότι φλέρταραν περισσότερο τις φίλες μου.

Η προσωπική σου ζωή ενδιαφέρει τα ΜΜΕ

Διαφωνώ με το ότι ενδιαφέρει. Διεκδικώ να μη συμβαίνει. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν έχω διάθεση να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων στην προσωπική μου ζωή.

Αυτή την περίοδο είσαι καλά στα προσωπικά σου;

Είμαι μια χαρά.

Ισχύει ότι σχεδιάζεις σύντομα να παντρευτείς;

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είσαι εύκολη συγκάτοικος;

Δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά δεν ξέρω αν είμαι εύκολη για τους άλλους, όμως έχω ανάγκη τον χώρο μου και τον χρόνο μου. 

Έχω ανάγκη να κάθομαι μόνη μου στον καναπέ μου, με το σκυλί μου και να μη μιλάω. Δεν πιστεύω πως θα δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον, αλλά έχω ανάγκη να μείνω μόνη μου.

Με το #Metoo άλλαξε η ροή των πραγμάτων;

Πιστεύω πως όλο αυτό δεν πάει χαμένο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να δω τη διαφορά. Πιστεύω ότι αυτοί που θα έχουν στο εξής εξουσία θα προσέχουν περισσότερο πως φέρονται σε υφισταμένους.

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Καρρά – Αυτή η νύχτα μένει: Η τηλεοπτική επιστροφή, η ζωή της σήμερα και η διάψευση για δεύτερο γάμο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4494084517006542765
item